AÖF sınav sonuçları 14 Haziran'da açıklanacak

AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. Alınan son dakika bilgisine göre AÖF sınav sonuçları 14 Haziran'da açıklanacak.

Google Haberlere Abone ol
AÖF sınav sonuçları 14 Haziran'da açıklanacak

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı veya ne zaman açıklanıyor sorusunun cevabı final dönemi sınavlarını da geride bırakan öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen AÖF bahar dönemi final sınavları tamamlandı.

AÖF sınav sonuçları için adaylar hız kesmeden sorgulama işlemlerine devam ediyor. AÖF sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinden açıklanacak. Öte yandan AÖf sonuçları için herhangi bir açıklama gelmedi.

Resmi açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde olacaktır.

Açıköğretim Fakültesi sınavları ardından sonuçlar yakın zamanda açıklanacak. AÖF final sınavı sonuçlarının 14 Haziran'da açıklanması ön görülüyor. Diğer yandan Anadolu Üniversitesi'nden sınav itirazları ile ilgili duyuru yayınlandı.

Yapılan açıklama şöyle;

Dönem Sonu Sınavı ve sınav sorularına itirazlar 3 Haziran Perşembe günü sonuna kadar Öğrenci Otomasyonundan yapılabilir. Bu tarihten sonraki itirazlar işleme alınmayacaktır.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinden açıklanacak. Sonuçlar sınavın tamamlanmasının ardından 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Bu bilgiler göz önüne alındığında, 7 Haziran'da tamamlanan sınavın sonuçlarının 14 Haziran haftasında açıklanması ön görülüyor.

 

 

Yorumlar