AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman?

Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri ne zaman başlıyor? AÖF harf parası hangi bankaya yatacak, AÖF kayıt yenileme (ders ekle/sil) işlemlerinin başlama tarihi haberimizde yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman?

Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi final sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler 2016 – 2017 yılının 2. Dönem kayıt yenileme işlemlerini yapacaklar. Peki  Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi AÖF 2017 kayıt yenileme tarihleri ne zaman? AÖF kayıt yenileme tarihi ne zaman başlıyor, AÖF kayıt yenileme son günü ne zaman?

Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi AÖF 2016 – 2017 yılı bahar dönemi kayıt yenileme ders ekle/sil işlemleri 13 Şubat 2017 saat 9:00’da başlayacak ve 24 Şubat 2017 saat 17:00 da sona erecek. AÖF öğrencileri ders/ekle il işlemlerini internet üzerinden yapacaklar. Geçen dönemden kalan dersleri olan öğrenciler, kaldıkları dersleri seçtikten sonra kredilerinin yettiği kadar dönemin derslerini seçebilecekler. Dönemdeki ders sayısından fazla ders seçen öğrenciler, ders başına ekstra ödeme yapacaklar.

AÖF öğrencileri ders seçme işleminin ardından harç ücretini Vakıfbank’a yatıracaklar. AÖF öğrencilerinin harç ödeme işlemlerinin ardından kayıt yenileme işlemi tamamlanmış olacak. Öğrenciler bahar dönemi derslerinin kitaplarını AÖF bürosundan alacaklar.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF bahar dönemi ara sınavı (vize) 15 - 16 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak. AÖF öğrencileri bahar dönemi dönem sonu sınavına (final sınavı) 27 - 28 Mayıs 2017 tarihinde katılacak. Bu yıl AÖF sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı ve tek ders sınavı üç ders sınavı olarak değiştirildi. Mezun durumda olup 3 veya daha az dersten başarısız olan öğrenciler için 3 ders sınavı 2016-2017 öğretim yılı için 22 Temmuz 2017 tarihinde yapılacağı duyuruldu.

Yorumlar