AÖF E-Kampüs neden açılmıyor?

AÖF E-Kampüs neden açılmıyor? Açık Öğretim Fakültesi E-Kampüs uygulaması neden açılmıyor. Bu sabah siteye erişmek isteyen öğrenciler AÖF E-Kampüs neden açılmıyor merak etmeye başladı. İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
AÖF E-Kampüs neden açılmıyor?

AÖF E-Kampüs neden açılmıyor? Anadolu Açık öğretim Fakültesi e-kampüs sitesinin neden açılmadığı merak konusu oldu. AÖF öğrencilerinin ders çalıştıkları platforma erişim sorunu yaşanıyor. Sınavlar için çalışmalarına hız veren öğrenciler e-kampüs neden açılmıyor merak ediyor. 

AÖF E-Kampüs sistemi açık öğretim ile ilgili bilgi belge dökümanlara erişilebilen, geçmiş yıllarda çıkmış sorulara da ulaşılabilen bir sistem. Sınav tarihinin yaklaşması ile birlikte öğrenciler çalışmalarına hız verdi. Sistemde yaşanan yoğunluk ise teknik problemlere yol açıyor. Zaman zaman siteye erişmek mümkün olmuyor.

AÖF E-Kampüs neden açılmıyor?

Öğrencilerin aynı anlarda yoğun bir şekilde sisteme erişmeye çalışmaları, sunucularda yoğunluk oluşturduğu için bağlantı sorunu yaşanıyor ve AÖF E-Kampüs açılmıyor.

Yaşanan aksaklıklar kısa sürede giderilsede e-kampüse erişmek isteyen öğrenciler kayıp zamanlar yaşıyor. AÖF E-Kampüs sitesinde sunucu yoğunluğundan kaynaklı erişim sorunu yaşanıyor. Teknik servis ekiplerince sorunun kısa sürede giderileceği tahmin ediliyor.

Yorumlar

SEHER YALIM E kampüse iki günden beri e devlet şifresi ile giriş yapamıyorum. Sınava 16 gün kaldı. Kitap ve çalışma notlarına ulaşamıyorum. Sınava kadar yetiştirmem gerek. Kitaplarda ücretli satılıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olunuz lütfen.