Antalya'da otomobilin çarptığı iki kardeş öldü

- Yolun karşısına geçmek isteyen Sinan ve Çağlar Yılmaz kardeşler, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti - İki kardeşin ailevi nedenlerle Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda büyüdüğü öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da otomobilin çarptığı iki kardeş öldü

ANTALYA (AA) - Antalya'da yolun karşısına geçmek isteyen Çağlar ile Sinan Yılmaz kardeşler, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 28 yaşındaki Çağlar ve 23 yaşındaki Sinan Yılmaz kardeşler, Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi'ndeki Gazi Bulvarı'nda, yaklaşık 50 metre ileride yaya üst geçidi olmasına rağmen, orta refüjü bariyerlerle kapalı yoldan karşıya geçmeye çalıştı.

Kardeşlere yolun karşısına geçtikleri sırada Adem Y. (32) yönetimindeki 34 NH 0860 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan Sinan Yılmaz özel bir hastaneye, Çağlar Yılmaz ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İki kardeş, hastanelerde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kardeşlerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Adem Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

İki kardeşin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından anneleri Hanife Demirbaş ve kız kardeşleri Sinem Gökdoğan tarafından alındı. Anne Hanife Demirbaş, çocuklarının cenazesinin bulunduğu tabuta dokunarak uzun süre gözyaşı döktü.

Sinan ve Çağlar Yılmaz kardeşlerin ailevi sebeple Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda büyüdükleri, kurumdan ayrıldıktan sonra ev tutarak birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi. Kardeşlerin, yolun karşısındaki evlerine gitmek isterken kazanın meydana geldiği belirtildi.

Yorumlar