Antalya'da bıçaklı kavga: 1 yaralı

- Polisin olayın ardından gözaltına aldığı 2 şüpheli, yerde oturup ambulansın gelmesini bekleyen yaralıya tepki gösterdi

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da bıçaklı kavga: 1 yaralı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki parkta çıkan bıçaklı kavgada, bir kişi yaralandı.

Üçgen Mahallesi Anafartalar Caddesi'ndeki Beş Şehitler Parkı'nda meydana gelen olayda, Fırat S. ile henüz isimleri öğrenilemeyen iki şüpheli arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Fırat S, sağ eli ve sol karın boşluğundan bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olayın şüphelisi 2 kişiyi suç aleti olduğu değerlendirilen bıçakla gözaltına aldı.

Parkta elleri birbirine kelepçelenen şüpheliler, yerde oturup olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansının gelmesini bekleyen yaralı Fırat S'ye, tepki gösterdi. Bunun üzerine polisler, 2 şüpheliyi ekip aracına bindirdi.

Parka geldiği için pişman olduğunu ifade eden Fırat S, kendisini kurtardığını belirttiği bir vatandaşa, "Suçumuz ne, parkta oturmak mı?" diye sordu.

112 Acil Servis görevlilerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu Fırat S, ambulansa sedyeyle taşınmayı da reddetti. Sağlık personelinin gözetiminde yürüyerek, ambulansa binen Fırat S, tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Yorumlar