Antalya'da ağabeyinin eşini boğarak öldüren zanlı tutuklandı

- Zanlının, çocukların velayetini vermek istemeyen yengesini öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da ağabeyinin eşini boğarak öldüren zanlı tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde yengesini boğarak öldüren zanlı tutuklandı.

Bahçelievler Mahallesi 5020 Sokak'taki evde ağabeyinin eşi Kırgız uyruklu Türk vatandaşı Katerina Ç'yi (34) 27 Şubat'ta boğarak öldüren Mehmet Ç'nin (46) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mehmet Ç'nin savcılık ifadesinde, "Kardeşim Katerina'ya boşanma davası açtı. Bu süreçte çocukların velayeti konusunda anlaşmazlıklar yaşanıyordu. Üç ay önce eşimden boşandım. Çocuklarım kuzenleriyle oynamak istedi. Gece gidip yeğenlerimi aldım. Bu sırada Katerina bana manalı manalı laf söyledi. Canım sıkıldı. Çocukları eve götürdüm. Bir süre onlarla vakit geçirdim. Ardından evden çıkıp birkaç şeyle eldiven alıp Katerina'nın yanına gittim. Katerina ile bir süre oturma odasında boşanma davasını konuştuk. Çocukları vermek istemediğimizi söyledim, Katerina bana kızdı, bağırdı. Bir anda sinirlendim. Eldivenleri giyip, ellerimle ağzını burnunu kapatarak boğarak öldürdüm." dediği öğrenildi.

Öte yandan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, Katerina Ç'nin 4, 6 ve 11 yaşındaki erkek çocuklarının korunma ve bakımı için çalışma başlattı.

Çocuklar, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne teslim edildi.

Yorumlar