Antalya Kaş, Kalkan kiralık villa fiyatları ne kadar?

Antalya Kaş, Kalkan kiralık villa fiyatları tatile çıkacaklar tarafından merak edildi. Koronavirüs salgını sebebi ile villada tatil en çok tercih edilen tatil arasına girdi. Peki Antalya Kaş, Kalkan kiralık villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Antalya Kaş, Kalkan kiralık villa fiyatları

Koronavirüs salgını sonrası şehirlerarası seyehat yasağının kalkmasının ardından tatilciler tatil mekanı aramaya başladı. Otellerden ziyade villada tatil daha çok tercih edilenler arasına girdi. Hijyenik ortam ve ortak kullanım alanı sorununu ortadan kaldıran villada tatil en çok tercih edilen tatil şekli oldu. Peki Antalya Kaş, Kalkan kiralık villa fiyatları ne kadar? İşte villada tatil hakkında merak edilenler.

Antalya Kaş, Kalkan kiralık villa fiyatları kornavirüs sebebi ile herhangi bir düşüklük göstermedi aksine fiyatlarda belirgin bir şekilde artış gözlendi. Otellerin aksine villada tatilin tercih sırasının üstlere taşınması fiyatlara da yansıdı. Oteller ardı ardına kampanyalar düzenlerken, villada tatil evleri ise fiyatlarını korudu. İşte Antalya Kaş, Kalkan kiralık villa fiyatları...

Özellike mutaassıp ailelerin tercih ettiği korunaklı villaların bulunduğu Antalya, Kaş, Kalkan bölgesinde korunaklı villa fiyatları yükseldi. Rezervasyon sistemi ile hizmet veren villaların hemen hemen bütün tarihleri doldu. 

Villada Tatil Antalya, Kaş, Kalkan

Antalya, Kalkan, Kaş bölgelerinde yoğun bir şekilde bulunan korunaklı tatil vilları, tatil tarih aralığına ve büyüklüğüne göre fiyatları değişkenlik göesteriyor. Geceliği 750 TL dan başlayan lüks tatil vilları, 7 günlük olarak kiralanabiliyor. Kalkan'da bulunan 2+1 seçeneği ile tatilcilere sunulan özel havuzlu korunaklı villa fiyatları geceliği 750 il 1.450 lira civarında değişiyor. Oda sayısı ve villa konumuna göre değişkenlik gösteren villalar koronavirüs sebebi ile tercih sıralamasının başında yer alıyor.

Villada Tatil

Temmuz ve Ağustos aylarında geceliği 750-800 lira civarında kiralanabilen villalar Ekim ve Kasım aylarında geceğili 500 - 600 lira civarında kiraya veriliyor. Antalya bölgesinin Ekim ve Kasım aylarında da yaz ayları gibi sıcak olmasını göz önünde bulunduran villada tatil seçen kişiler bu tarihleri de göz önünde bulundurarak tatil planlarını yapıyor. 

Yorumlar