Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar?

Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar? Antalya'da rent a car hizmeti veren şirketler hangileridir?

Google Haberlere Abone ol
Antalya araç kiralama fiyatları havalimanı 2022?

Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar? havalimanı'na gelen turistler burada hizmet veren rent a car şirketlerinden kendilerine uygun araç kiralama imkanına sahip. Antalya araç kiralama hizmeti veren firmalar arasından en ucuz olanını bulmak da mümkün. Bunun için en uygun araç kiralama nasıl olur, sorusunun cevabını veren siteler bulunuyor. Peki Antalya Havalimanı araç kiralama fiyatları nasıl? AnAntalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar? Antalya'da rent a car hizmeti veren şirketler hangileridir?

Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar
Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar

 

Antalya dışından gelen yerli ve yabancı turistler için havalimanında rent a car hizmeti veren birçok şirket bulunuyor. Bu şirketlerden en uygun olanından araç kiralamak mümkün. Ancak öncelikle Antalya araç kiralama hizmeti veren şirketleri yani rent a car şirketlerini bulmak ve fiyatlarını öğrenmek gerekiyor. Peki Antalya araç kiralam fiyatları nasıl, Antalya havalimanında rent a car hizmeti veren şirketleri nereden bulabilirim? İşte Antalya araç kiralama ile ilgili gerekli olan bütün bilgiler: 

Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar
Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar

 

Antalya Havalimanında araç kiralam hizmeti veren birçok şirket bulunuyor. Bu şirketlerden kiralanan araçlar ve fiyatları da çeşitlilik göstermektedir.

ANTALYA HAVALİMANI 2022 YILI FİYATLARI

Antalya havalimanında araç kiralama fiyatları, marka, model ve firmaya göre değişkenlik göstermekle birlikte günlük ortalama 725 TL'den başlıyor.

Fiyatlar araçların modelleri ve donanımlarına göre kademeli olarak artıyor.

Örneğin ortalama 5 kapılı bir sedan kiralamak isterseniz 900-1100 TL günlük fiyatla karşılaşırsınız.

Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar
Antalya araba kiralama fiyatları Antalya Havalimanı kiralık araç fiyatları 2022 rent a car ne kadar

 

Örneğin bir günlüğüne Fiat Egea marka ve modelinden bir araç kiralamak isterseniz ortalama fiyatlarlar 725 liradan başlıyor 890 liraya kadar çıkıyor. Fiyatlar firmalara göre değişiyor.

Antalya havalimanından SUV model bir aracı kiralamak isterseniz günlük 1800 TL'den başlayan fiyatlarla kiralayabilirsiniz. SUV kiralama bedeli aracın lüks donanımına göre 23 bin TL'ye kadar çıkabiliyor.

Antalya Havalimanından lüks bir araç kiralamak isterseniz ortalama fiyatları 2 ila 30 bin lira arasında değişiyor.

BAZI ŞİRKETLERDE FİYATLAR (2021 FİYATLARI)

Örneğin; 

Carfleet Araç Kiralama şirketinden araç kiralamak isterseniz Fiat Linea ve benzeri bir araç için günlük ortalama 200-250 TL arasında ödeme yapmanız gerekiyor. Söz konusu firma bu araç için sizden 500 TL de depozit ücreti almaktadır. Arcı yolcu360 ve benzeri siteler üzerinden kiraladığınız takdirde uygun fiyatlara kiralamanız mümkün. 

AyturCar Araç Kiralama isimli firmadan araç kiralama hizmeti almak da mümkün. Bu firmadan araç kiralamak isteyen örneğin Volkswagen Jetta için günlük ortalama 250-300 TL arasında bir meblağı gözden çıkarmak durumundadır.  AyturCar'ın bu araç için talep ettiği depozito ücreti ise 750 TL'dir. Bilindiği üzere, depozito ücretleri araç tesliminden sonra iade ediliyor. 

Antalya Havalimanıda rent a car hizmeti veren bir başka şirket ise Hit Araç Kiralama isimli şirkettir. Örneğin bu şirketten Fiat Egea marka bir araç kiralamak isterseniz günlük 250-300 TL arasında bir fiyat karşınıza çıkacaktır. Bu firmanın istediği depozito yok ancak araç teslimi için tek yön ücreti olarak 70 TL alınmaktadır. 

Antalya bilindiği gibi Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden birisidir. Hem yaz hem kış denizi, güneşi ve havasıyla yerli ve yabancı turistleri kendine çekmeyi başaran bir kentimizdir. Antalya'nın plajları, tarihi yerleri ve doğal güzellikleri görülmeye değerdir. 

Örneğin Antayla'da Konyaaltı, Lara ve Olimpos plajları en çok ilgi gören plajlardır. 

Yine Hadrian Kapısı, Hıdırlık Kulesi, Yivli Minare, Kesik Minare ve Kızılkule Antalya'nın önemli tarihi ve turistik alanları arasında yer alıyor. 

Öte yandan doğal güzellikleriyle dillere destan Antalya'da görülmesi gereken yerlerin başında Manavgat Şelalesi gelmektedir. 

Tazı Kanyonu ve Köprülü Kanyon, Antalya Müzesi ile Likya Antik Kenti de görülmesi gereken yerler arasında yer alır.


 

Yorumlar

ANTALYA HAVALİMANI RENT A CAR FİRMALARI BENDE ANTALYA HAVALİMANINDAN YÜCE RENT A CAR DAN ARAÇ KİRALADIM GAYET MEMNUN KALDIM 140 TL DEN DİZEL ARAÇ KİRALADIM. TAVSİYE EDERİM