Anne çiçek bekliyor çocuklar kıyafet alıyor

- Çocuklar Anneler Gününde en fazla kıyafet hediyelerini tercih ederken, annelerin bu özel günde beklentisi ise çiçek

Google Haberlere Abone ol
Anne çiçek bekliyor çocuklar kıyafet alıyor

İSTANBUL (AA) - Çocuklar, Anneler Gününde en fazla kıyafet hediyesi almayı tercih ederken, annelerin bu özel günde beklentisi ise çiçekler. Annelerin yüzde 53’ü çocuklarından kendilerine çiçek almalarını istiyor

Araştırma şirketi Dorinsight açıklamasına göre, Dorinsight, Anneler Günü öncesinde, hediye alacakların tercihleri ve annelerin beklentilerini, yaptığı "Anneler Günü Araştırması" ile ortaya koydu.

Araştırmaya göre annelerin yüzde 53’ü çocuklarından kendilerine çiçek almalarını istiyor. Buna karşın annelere alınan hediyeler listesinin en tepesinde ise giysi kıyafet ürünleri ve küçük ev aletleri bulunuyor.

Araştırma sonuçlarına göre annelere alınan hediye listesinin en başında kıyafet ve küçük ev aletleri yer alırken bunu annelerin en çok istediği hediye olan çiçek takip ediyor.

Katılımcıların yüzde 23’ü annelerini yemeğe götürmeyi, yüzde 22’si mücevher, yüzde 20’si cüzdan, yüzde 13’ü saat, yüzde 11’i tablet ve akıllı telefon, yüzde 9’u kitap, yüzde 7’si çikolata, yüzde 6’sı seyahat-tatil, yüzde 5’i hediye çeki, yüzde 3’ü ise spor malzemeleri almayı tercih ediyor. Yüzde 9’u ise annelerine kendi yaptıkları hediyeyi vereceklerini belirtiyor.

Yapılan araştırmaya göre Anneler Günü hediyesi olarak annelerin en çok beklediği hediyelerin başında çiçek geliyor. Giysi kıyafet ürünleri, parfüm ve ayakkabı beklentisi de olan annelerin istekler listesinde küçük ev aletleri, kitap, çikolata, tatil, spor malzemeleri, spa-masaj, el yapımı hediyeler, evcil hayvanlar, cüzdan/çanta ve saat de bulunuyor.

Yorumlar