Ankara'daki silahlı saldırı güvenlik kamerasında

- İki sürücü arasında "yol vermeme" nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada 3 kişi bacaklarından silahla vurularak yaralandı - Tartışma ve saldırganın 3 kişiyi vurduktan sonra kaçtığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı

Google Haberlere Abone ol
Ankara'daki silahlı saldırı güvenlik kamerasında

ANKARA (AA) - Ankara'da iki sürücü arasında "yol vermeme" nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma sonucu 3 kişinin bacaklarından silahla vurularak yaralandığı saldırı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, Yıldızevler Mahallesi 717. Sokak'ta dün akşam saatlerinde seyir halinde olan 33 PB 365 plakalı araç sürücüsü, aynı istikamette ilerleyen 34 BE 0689 plakalı aracı, önüne geçerek durdurdu. İki sürücü "yol vermeme" nedeniyle tartışmaya başladı.

Bu sırada durdurulan aracın sürücüsü Yunus A'nın yanındaki arkadaşı Aykut İ. ile yoldan geçmekte olan 06 DSL 41 plakalı aracın sürücüsü Sait O, daha fazla büyümemesi için tartışmaya müdahale etti.

33 PB 365 plakalı aracın sürücüsü yanındaki silahla Yunus A, Aykut İ. ve Sait O'yu bacaklarından vurdu.

Saldırgan, olay yerinden aracıyla uzaklaştı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ile 112 Acil Sağlık ekibi geldi.

Yaralılar tedavi edilmek üzere ambulanslarla hastaneye götürülürken, polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Kaçan zanlının yakalanması çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Bu arada, olay anına ait görüntüler bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Yorumlar