Ankara'da üst üste depremler, Vali Şahin'den açıklama

Dün gece saatlerinde Manis'da meydana gelen depremlerin ardından bu sabah saatlerinde Ankara'da art arda depremler meydana geldi. Ankara Valisi Vasip Şahin konuyla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da art arda deprem

Manisa'da meydana gelen İzmir ile İstanbul gibi büyük kentlerde hissedilen 5.4 şiddetindeki depremin ardından Manisa'da artçı depremler meydana gelmiş ve bazı metruk binaların yıkıldığı açıklanmıştı. 

Bu sabah saatlerinde ise Ankara'da art arda depremin yaşandığı haberleri geldi. Önce Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ankara'nın Akyurt ilçesinde 06.42 saatlerinde meydana gelen deprem 3,8 büyüklüğünde olarak ölçüldü.

Akyurt ilçesinde hemen üç dakika sonra 06.54'te meydana gelen deprem ise 4,5 büyüklüğünde olarak kaydedildi.

VALİ ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana gelen depremin ardından Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Vali Şahin, ekiplerin detaylı incelemeler için saha çalışmalarına başladıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Yorumlar