Ankara Büyükşehir'den İsrail elçiliğine teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin İsrail Büyükelçiliğinden bağış kabul ettiği ve karşılığında da teşekkür belgesi verdiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara Büyükşehir'den İsrail elçiliğine teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELPA, İsrail Büyükelçiliği'ne teşekkür belgesi verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Mescid-i Aksa'yı kan gölüne çeviren İsrail Büyükelçiliği’nden üç gün önce yardım kabul etmiş! Yazıklar olsun! Bu kadar mı düştünüz?" ifadelerini kullanırken, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise, "Bu utanmazlığa alet olarak milletin onur ve vicdanını yaralayanlara yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

Terör devleti İsrail'in polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filistinlilere saldırdı. Saldırılarda 331 Filistinli'nin yaralandığı bildirildi. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi'nde gerçekleşen patlamada 3'ü çocuk 9 kişinin şehit olduğunu açıkladı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN İSRAİL BÜYÜKELÇİĞİ'NE TEŞEKKÜR BELGESİ

Türkiye'nin İsrail Büyükelçiliği; İsrail'in Mescid-i Aksa'da saldırılarına sessiz kalırken, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına destek verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELPA da, İsrail Büyükelçiliği'ne teşekkür belgesi verdi.

BELPA tarafından İsrail Büyükelçiliği'ne yazılan teşekkür belgesinde; "Sayın İsrail Büyükelçiliği. Mutluluğun başkentinde başlatmış olduğumuz İftar Ver kampanyamızda ihtiyaç sahibi hemşerilerimize 500 iftar ve sahur paketi desteğinde bulundunuz. Sayenizde onlara destek olabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Buna vesile olduğunuz için teşekkür ederiz" denildi.

"YAVAŞ, MESCİD-İ AKSA'YI KAN GÖLNE ÇEVİREN İSRAİL BÜYÜKELÇİLIĞİ'NDEN YARDIM KABUL ETMİŞ!"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz: "Çin Büyükelçiliği'nin önüne şov yapmak için iş makinesi gönderen Mansur Yavaş, Mescid-i Aksa'yı kan gölne çeviren İsrail Büyükelçiliği'nden üç gün önce yardım kabul etmiş! Yazıklar olsun! Bu kadar mı düştünüz?"

"BU UTANMAZLIĞA ALET OLARAK MİLLETİN ONUR VE VİCDANINI YARALAYANLARA YAZIKLAR OLSUN"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan: "Mübarek Ramazanda bile zulmüne devam eden İsrail Büyükelçiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği kampanyaya destek olarak güya döktüğü kanı ve zalimliğini maskeliyor. Bu utanmazlığa alet olarak milletin onur ve vicdanını yaralayanlara yazıklar olsun!

"NEDEN BİRİLERİNE SESİNİN ÇIKMADIĞINI ANLADIK. ADAY OLABİLMEK İÇİN PES"

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Yılmazer: "Bay Mansur Yavaş, İsrail ile ilişkini not ediyoruz! Mescid-i Aksa'da zulüm yapan İsrail'in Büyükelçiliği ile bu ilişkinin milletimiz nazarında açtığı yara unutulmayacak! Bu tutumunla yerini belli etmiş oldun. Neden birilerine sesinin çıkmadığını anladık. Aday olabilmek için pes!"

Kaynak: Sabah.com.tr

Yorumlar