"Ankara 2017 Milli Pul Sergisi" ödül töreni

- PTT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Akbulut: - "Şirketimiz, bankacılık, posta, kargo, e-ticaret ve lojistik alanlarında bir dünya markası olma adına gece gündüz çalışmaktadır. Dünya markası olmanın aynı zamanda sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de bazı uğraş ve gayretleri gerektirdiğini bilmekteyiz"

Google Haberlere Abone ol
"Ankara 2017 Milli Pul Sergisi" ödül töreni

ANKARA (AA) - PTT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut, "Şirketimiz, bankacılık, posta, kargo, e-ticaret ve lojistik alanlarında bir dünya markası olma adına gece gündüz çalışmaktadır. Dünya markası olmanın aynı zamanda sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de bazı uğraş ve gayretleri gerektirdiğini bilmekteyiz." dedi.

Akbulut, Wyndham Ankara'da düzenlenen "Ankara 2017 Milli Pul Sergisi" ödül töreninde yaptığı konuşmada, koleksiyonerlerin ve çalışanlarının serginin başarılı olması için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi.

PTT AŞ'nin, bankacılık, posta, kargo, e-ticaret ve lojistik alanlarında dünya markası olmak adına gece gündüz çalıştığını belirten Akbulut, "Dünya markası olmanın aynı zamanda sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de bazı uğraş ve gayretleri gerektirdiğini bilmekteyiz." ifadesini kullandı.

Akbulut, ödüle layık görülen koleksiyonerlere başarı diledi.

Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Ağaoğulları da sergide yer alan koleksiyonların jüri tarafından titizlikle değerlendirildiğini dile getirerek, "Hepsine layık oldukları ödüller verilmiştir. Sergi, katılan koleksiyoncular açısından ve katılımcılara verdiği katkıdan dolayı son derece başarılı olmuştur." dedi.

Konuşmaların ardından Turgut Ömer Telman'a, "Milli Büyük Onur Ödülü" ve Hikmet Ersan Türk'e "Milli Büyük Ödülü" verildi. PTT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut'a da "Üstün Hizmet Ödülü" takdim edildi.

Yorumlar