Anastasia Caner kimdir? Caner ve Anastasia olayı gerçek mi? Seda Sayan'daki yabancı gelin kimdir, nerelidir?

Anastasia Caner kimdir? Seda Sayan'daki yabancı gelin kimdir, nerelidir? Seda Sayan'ın programına konuk olan yabancı gelin Anastasia hikayesi ile izleyicilerin yüreğini ısıttı. Peki, Seda Sayan Anastasia kimdir, nerelidir, soyadı nedir, hangi ülkenin vatandayı? Caner ve Anastasia evlendi mi?

Google Haberlere Abone ol
Anastasia Caner kimdir? Seda Sayan'daki yabancı?

Anastasia Caner kimdir? Seda Sayan'daki yabancı gelin kimdir, nerelidir? Anastasia, Seda Sayan'ın "Sabahın Sultanı Seda Sayan" isimli programına konuk olan, mustakbel kaıynvalidesi tarafında istenmeyen bir kızdır. Peki, Seda Sayan Anastasia ve Caner kimdir, nerelidir, hangi ülke vatandaşıdır?

ANASTASIA CANER KİMDİR?

Anastasia, Türk vatandaşı Caner ile aşk yaşayan ve onunla evlenmek isteyen Rus kökenli yabancı bir gelindir. Ancak, Caner'in annesi Melek hanım, "Yabancı gelin istemiyorum" diyerek evliliğe karşı çıkıyor.

ANNESİ HASTANEYE KALDIRILDI

En son 12 Ocak 2024 günü Caner ile Anastasia, her şeye rağmen düğün yapma kararı aldı. Düğünü dışarıdan izleyen çiftin annesi ise bayılarak hastaneye kaldırıldı. Canlı yayında yaşanan gergin anların gerçek olup olmadığı ise seyircinin kafasında soru işaretlerine neden oldu. 

Reytinglerde üst sıralara çıkmaya çalışan programların yaptıkları insanları şaşırtıyor.

Caner ile Anastasia'nın arasındaki ilişki en son nikah masasından kalkılması nedeniyle sert bir şekilde tersine döndü. Anastasia'nın annesine feci şekilde tepkili olan Caner, artık ablasını hayatlarında görmek istemediğini söylüyor. Anastasia ise ablası olmazsa kendisinin de olmayacağını belirterek Caner'e karşı çıkıyor.

NİKAH MASASINDAN HASTANEYE

Caner'i engelleyemeyen annesi sonunda hastanelik oldu. Daha doğrusu gelini Elif, Caner'i arayarak nikah masasına oturdun ama annen hastanelik oldu, şeklinde haber verdi. Caner bu haber karşısında şok olup harekete geçerken, yabancı gelin Anastasia ise Elif ile kayınvalidesinin yalan söylediğini belirterek Caner'den gitmemesini istedi. Caner ise yengesinin yalan söylemediğini belirterek hastaneye kadar gidip geleceğini söyledi. 

Seda Sayan da Caner'e hastaneye kadar gitmesi gerektiğini telkin etti. Anastasia'nın bütün itirazlarına rağmen Caner, annesi için hastaneye gitti. 

Caner'in hastaneye gitme süreci de program ekibi tarafından canlı yayında takip edildi. Bu durum da yine programın tamamen kurgu olduğu düşüncesini akla getirdi.

Anastasia, kayınvalidesi Melek hanımın nikah gününde kendilerine tuzak kurduğunu söyledi.

Seda Sayan Anastasia kimdirk? Yabancı gelin nereli

Yabancı gelin Anastasia'yı istemeyen kayınvalide Melek hanım, gelinin farklı amaçlar peşinde olduğunu ileri sürüyor. 

YABANCI GELİN ANASTASIA NEDEN İSTENMİYOR?

Anastasia, 20 yaşında, Rusya kökenli ve fotoğraf modeli olan genç bir kadın. Kariyerinde ilerlemek isteyen Anastasia, 24 yaşındaki Türk, Caner ile bir ilişkiye başlamış. İddialara göre, Rus kadınları Türk erkeklerine yönelmiş durumda ve bu durum, çiftin hikayesinde de kendini gösteriyor.

 

Seda Sayan Anastasia kimdirk? Yabancı gelin nereli

Caner ise, annesinden hakkını istediğini belirterek geline karşı çıkmamasını istiyor. Anastisa'nın annesi Oleesea da aynı programa konuk olarak kızına karşı takınılan tavra sert çıktı.

Caner iş için Rusya'ya gitmiş ve Anastasia'nın güzelliğine kapılmış. Bu, genç yaşta şehvet ve arzu dolu bir çekim olarak nitelendiriliyor. 15-30 yaş arası erkeklerin cinsel çekiciliğe açık olduğu düşünülürken, Caner için de Anastasia bu kapsamda bir eşleşme olmuş.

 

Seda Sayan Anastasia kimdirk? Yabancı gelin nereli

Kayınvalide Melek hanımın yanında gelini Elif hanım da Anastasia'nın samimiyetine inanmadığını belirterek evliliğe karşı olduğunu söylüyor. 

ANASTASIA MADDİ ÖNCELİĞİNİ GİZLEMİYOR

Caner'in annesi Melek Hanım, yabancı bir gelin istemediğini ısrarla belirtiyor. Caner maddi olarak annesine bağlı ve bu durum, ilişkisini etkiliyor. Anastasia, "Aşk için kendimi feda edemem" diyerek, maddi destek olmadan ilişkiyi sürdüremeyeceğini ifade ediyor.

Anastasia'ya evlilik sözleşmesi teklif edilmiş ancak o, bunu kabul etmemiş. Caner'in ailesinin mülk ve mal varlığına işaret eden bu durum, Anastasia'nın gelin olacağı yerden maddi fayda sağlamak istediğini gösteriyor. Günümüz koşullarında aşk ve sevgi yerine, maddi imkanların ön plana çıktığı vurgulanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorumlar

Nihat erkin Artistler,iyi de seneryo çok kötü..Türk insanı yermi okadar dizi seyretmiş.