AnadoluJet'ten indirim kampanyası

- İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir uçuşlarını tercih edecek yolcular, 22 Mart-22 Haziran'da internetten aldıkları biletler ile 3 Mayıs-22 Haziran'da tüm vergiler dahil 49,99 liradan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek

Google Haberlere Abone ol
AnadoluJet'ten indirim kampanyası
İSTANBUL (AA) - AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir uçuşlarını tercih edecek yolcularını, 22 Mart-22 Haziran tarihleri arasında, internetten aldıkları biletler ile 3 Mayıs-22 Haziran'da tüm vergiler dahil 49,99 liradan başlayan fiyatlarla uçuracak.
AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre, yolcular, 3 Mayıs'ta açılacak İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir hattında, Mayıs ayından itibaren haftanın 5 günü, 19 Haziran’dan sonra ise haftanın 6 günü seyahat edebilecek.
AnadoluJet İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir uçuşlarını tercih edecek yolcularını ise sürpriz bir kampanya ile karşılayacak.
Yolcular, 22 Mart-22 Haziran'da aldıkları biletler ile 3 Mayıs-22 Haziran'da tüm vergiler dahil 49,99 liradan başlayan fiyatlarla uçabilecek.
Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyalı biletlerde iptal / iade ve değişiklik yapılamayacak. Kampanya "anadolujet.com" ve "AnadoluJet" mobil uygulamalarından satın alınacak biletlerde geçerli olacak.

Yorumlar