Anadolu Birliği Partisi genel başkanı kim?

Anadolu Birliği Partisi kimin, genel başkanı, kurucusu kim soruları Esra Erol'da programından sonra sıklıkla gündeme gelmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Birliği Partisi genel başkanı kim?

Anadolu Birliği Partisi 2019 yılında kurulmasına rağmen "Anadolu Birliği Partisi kimin, kurucusu kim" soruları yeni yeni sorulmaya başlandı.

Çünkü partinin adı kamuoyuna Esra Erol'da programında yaşanan bir skandalla gündeme geldi.

Programa katılan bir kadın, Hüseyin Zorlu isimli bir kişinin evli olduğu halde kendisiyle evlenmek istediğini belirterek şikayetçi oldu ve yardım istedi.

Hüseyin Zorlu ile partide tanıştığını belirten kadının parti ifadesini kullanmasından sonra Zorlu'nun hangi partiye üye olduğu merak konusu oldu.

Anadolu Birliği Partisi 14 Aralık 2019 tarihinde kurulmuş olup,

Genel Başkanı BEDRİ YALÇIN’dır.

İlk kuruluş yeri Antalya, genel merkezi Başkent Ankara’dadır.

Kısaltılmış adı ABP’dir. Partinin ilkelerini ifade eden simgeleri 7 yıldız 7 bölgemizi iki elin tokalaşması birlik beraberlik kırmızı renk bayrağımızın rengi, çivit mavi madde ve mananın birleşmesidir.

Anadolu Birliği Partisi kurucusu kim?

PARTİNİN AİLE İLE İLGİLİ VAATLERİ 

Hüseyin Zorlu'nun da genel başkan yardımcısı olduğu belirtilen Anadolu Birliği Partisi'nin Aile ile ilgili tüzük maddesi ise dikkat çekiyor.

İşte o madde: 

AİLE BİRLİĞİ

Ailede her bireyin üretime katılması sağlanacak ve aile gelir düzeyinin artması için kadının üretime katılması teşvik edilecek. Evde üretim yapılacak faaliyetler desteklenecek yurtiçinde ve yurt dışında talep görecek alanlar oluşturulacak. İnovasyon görsel basında teşvik edilip beğenilen fikir sahibi ödüllendirilip, topyekün yapılması yayılması başta fikir sahibi ve katılımcı olup üretime katılanların gelir kazanması sağlanacak. Türk kadını çalışkan ve zekidir. Ekonomik ve toplum kısıtlamaları evde belirli görevler verilerek kapatmış ve yetenekleri kısıtlamıştır. Özellikle TV de ne varsa toplum ona göre şekillenmektedir TV kanalları topluma faydalı şekilde değerlendirmek için teşvik edilecektir.

Çalışan kadının çocuk yapma hakkının annelik sürecini yaşama hakkını huzurla geçirmesi, bu arada işverenin de o dönemde mağdur olmaması için ortak çözüm üretimi yapılacaktır. “Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir.” Mustafa Kemal ATATÜRK

Anne iş hayatına döndükten sonraki çocuğun yaş durumu dikkate alınarak çocuk gelişimi bölümünde okuyan çocuk bakımında uzmanlık okuyan ve mezun gençlerden oluşan devlet ve üniversite denetimli mahalle kreşleri oluşturulup, çocukların ve annenin güvende olması sağlanacak.

“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysi-yetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdur-lar.” Mustafa Kemal ATATÜRK

 

Yorumlar