Anadolu Ajansı 98 yaşında

- TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik: - "En köklü kurumlarımızdan biri olan Anadolu Ajansı, Türkiye için değerini uzun yıllar boyunca artırarak korumayı başarmıştır. Türkiye'deki geniş örgütlenmesinin yanı sıra dünyada 100'e yakın ülkedeki mevcudiyetini ve başarılı çalışmalarını da memnuniyetle izliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı 98 yaşında

İSTANBUL (AA) - Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, "En köklü kurumlarımızdan biri olan Anadolu Ajansı, Türkiye için değerini uzun yıllar boyunca artırarak korumayı başarmıştır. Türkiye'deki geniş örgütlenmesinin yanı sıra dünyada 100'e yakın ülkedeki mevcudiyetini ve başarılı çalışmalarını da memnuniyetle izliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bilecik, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, tüm çalışanlarını tebrik ettiğini bildirdi.

Bilecik, "En köklü kurumlarımızdan biri olan Anadolu Ajansı, Türkiye için değerini uzun yıllar boyunca artırarak korumayı başarmıştır. Türkiye'deki geniş örgütlenmesinin yanı sıra dünyada 100'e yakın ülkedeki mevcudiyetini ve başarılı çalışmalarını da memnuniyetle izliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar