Anadolu Ajansı 98 yaşında

- Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ: - "Anadolu Ajansı Türkiye'yi uluslararası arenada çok iyi bir şekilde temsil ediyor. AA'nın yaptığı başarılı çalışmaların önümüzdeki süreçte de devam etmesini diliyorum" - İSO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan: - "Anadolu Ajansı bugün de habercilikteki tecrübe ve uzmanlığını korumayı sürdürüyor"

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı 98 yaşında

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Anadolu Ajansı'nın Türkiye'yi uluslararası arenada çok iyi bir şekilde temsil ettiğini belirterek, "AA'nın yaptığı başarılı çalışmaların önümüzdeki süreçte de devam etmesini diliyorum." dedi.

Karadağ, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, ajansın 98. kuruluş yıl dönümünün ülkeye ve basın camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

AA'nın Türkiye'de güzel işler yaptığını ve Türkiye'yi uluslararası arenada çok iyi bir şekilde temsil ettiğini dile getiren Karadağ, "Hem dünyadan bizleri haberdar ediyor, hem de ülkemizin dünyaya sesi oluyor. Bu anlamda AA'nın yaptığı başarılı çalışmaların önümüzdeki süreçte de devam etmesini diliyorum." diye konuştu.


- "Başarılı habercilik hizmetlerinin devamını diliyorum"


İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Kurucularının, dünyaya ilham veren Kurtuluş Savaşımıza tanıklık ettiği, bu büyük mücadelenin hem içeriye hem de dışarıya doğru anlatılmasını sağlayarak çok kutsal bir görevi yerine getiren Anadolu Ajansı'nın 98. yaşını kutluyorum." dedi.

AA'nın bugün de habercilikteki tecrübesini ve uzmanlığını korumayı sürdürdüğünü dile getiren Bahçıvan, "Anadolu Ajansı'nın bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyorum. Daha nice yıllar başarılı habercilik hizmetlerine devam etmesini diliyorum." şeklinde konuştu.


Yorumlar