Anadolu Ajansı 98 yaşında

- Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup bedensel engelli, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü açtıkları pankartla kutladı

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı 98 yaşında

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde bedensel engellilerden oluşan bir grup, Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü açtıkları pankartla kutladı.

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği üyeleri, dernek binası önünde toplanarak, "Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz" yazılı pankartı açtı.

Dernek Başkanı ve Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Engeli Meclisi Başkanı Mustafa Bozbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının 98. yıl dönümünü kutlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

AA'nın doğru, dürüst ve ilkeli habercilik anlayışıyla çalıştığını vurgulayan Bozbaş, "Dernek olarak bütün faaliyetlerimizi ajans takip ediyor. İlçemizde birçok engelli kardeşimizin başarısı ajans tarafından haber yapıldı. Engellilerin sürekli yanında olduğu için ajans bünyesinde bulunan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Türkiye'nin birçok ilinde AA'nın engellilerle ilgili çok güzel haberlere imza attığını ifade eden Bozbaş, bundan sonraki yıllarda da ajans bünyesinde daha güzel haberler yapılmasını temenni etti.

Yorumlar