Anadolu Ajansı 98 yaşında

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: - "Anadolu'nun sesini dünyaya duyuran Anadolu Ajansı Türkiye'de haberciliğin asırlık lideri olmuştur" - "Anadolu Ajansı başarılı, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla milletimize hizmet etmektedir"

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı 98 yaşında

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Anadolu Ajansı'nın (AA) başarılı, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla millete hizmet ettiğini belirterek, "Anadolu'nun sesini dünyaya duyuran Anadolu Ajansı Türkiye'de haberciliğin asırlık lideri olmuştur." ifadesini kullandı.

Tüfenkci, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla yayımladığı mesajında, milli mücadele sırasında milletin en önemli ihtiyaçlarından biri olan haberleşmeyi sağlamak amacıyla kurulan ve Anadolu'nun sesini dünyaya duyuran AA'nın "Türkiye'de haberciliğin asırlık lideri" olduğunu bildirdi.

AA'nın başarılı habercilik ilkesiyle zamanın tanığı olan milli bir kuruluş olduğunun altını çizen Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, 'haber neredeyse biz oradayız' anlayışı sergileyerek ülkemizde ve dünyada basın sektörüne damgasını vurmuştur. Günümüzde birçok dilde yayın hayatını başarılı şekilde sürdüren ve dünyanın dört bir tarafında haber ve fotoğraf servisinde bulunan Anadolu Ajansı başarılı, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla milletimize hizmet etmektedir. Anadolu Ajansı, güvenilir haber merkezi konumunda 'Güçlü Türkiye'nin Güçlü Sesi' olmuş bir markadır. Anadolu Ajansı'nı dünya ajansı yapma ve ülkemizin sesi olma yolunda çalışan tüm personelini tebrik ediyor, başarılı ve ilkeli yayın politikasında öncü rol oynayan ajansımızın 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."

Yorumlar