Anadolu Ajansı 97 yaşında

- Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ: "İlk yıllarında kurtuluş mücadelemize birebir tanıklık eden AA, bugün siyasetten sanata, bilimden spora kadar her alanda, kalitesinden taviz vermeden ilkeli haberciliğini sürdürüyor" - Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkan Topaloğlu: "Anadolu Ajansı her zaman Türk sporunun yanında oldu" - Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş: "Milleti ve ülkesi için büyük bir özveriyle çalışan, Türk basınının yönünü çizen, dünyanın en iyi ajanslarından biri olma yolunda ilerleyen AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü en samimi duygularla kutluyorum"

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı 97 yaşında

ANKARA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Anadolu Ajansının (AA), tıpkı kurulduğu ilk yıllarda olduğu gibi Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaya devam ettiğini söyledi.

Üstündağ, AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA'nın Türkiye Büyük Millet Meclisinden bile önce kurulduğuna dikkati çekerek, "Anadolu Ajansı, 97 yıldır, değişen, büyüyen, gelişen ülkemizin, dünyadaki sesi oldu. İlk yıllarında kurtuluş mücadelemize birebir tanıklık eden AA, bugün siyasetten sanata, bilimden spora kadar her alanda, kalitesinden taviz vermeden ilkeli haberciliğini sürdürüyor. Özellikle amatör spor dallarına desteğini esirgemeyen AA'nın, futbolla dolu spor sayfalarında yer bulmamız açısından önemi büyük. AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu vesileyle de Türk sporuna verdiği destek için bir kez daha teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkan Abdullah Topaloğlu da Anadolu Ajansının her zaman Türk sporunun yanında olduğunu vurgulayarak, "Yurt içi ve dışındaki tüm organizasyonlarımızda yanımızda bulunan Anadolu Ajansının 97. yılını kutlar ve başarılarının devamını dilerim. Bundan sonra da iş birliğimiz eskiden daha güçlü bir şekilde devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise kutlama mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Milleti ve ülkesi için büyük bir özveriyle çalışan, Türk basınının yönünü çizen, dünyanın en iyi ajanslarından biri olma yolunda ilerleyen Anadolu Ajansının 97. yıl dönümünü en samimi duygularla kutluyorum. Türk sporunun ve sporcusunun her daim yanında olan, tenisi tabana yayma hedefimizde bizden desteklerini esirgemeyen güzide kurumumuza ve değerli çalışanlarına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, kendilerine nice başarılar diliyorum."

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Milli Mücadele döneminde önemli bir misyon üstlenerek kurulan Anadolu Ajansının, etkisi ve öneminin, her geçen gün artmakta olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, bunun en güzel örneğini 15 Temmuz hain kalkışma girişiminde ülkemizin birliğinin sağlanması konusunda, kamuoyunu yönlendirici habercilik anlayışıyla vermiştir. Ülkemizin en köklü kurumlarından olan Anadolu Ajansı, her zaman Türk sporunun yanında olmuş ve gelişmesine katkıda bulunmuştur. Tarafsız yayın anlayışıyla, Türk sporunun sesi olan AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarı ve kolaylıklar diliyorum."

Yorumlar