Anadolu Ajansı 97 yaşında

- Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav: "Yıllardır emeği ve özeniyle bizimle olan AA'nın yeni yaşını en içten dileklerimle kutluyorum" - Osmanlıspor Kulübü: "Kurulduğu 6 Nisan 1920'den bu yana doğru, hızlı ve tarafsız habercilik anlayışıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada da adından söz ettirme başarısı gösteren AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanlarına başarılar dileriz"

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı 97 yaşında


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, yayımladıkları mesajlarla Anadolu Ajansı'nın (AA) 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, mesajında, kırmızı-siyahlı kulübün Cumhuriyet ve Anadolu Ajansı ile aynı yaşta olduğuna dikkati çekti.

Cumhuriyet ile yaşıt olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Cavcav, "Anadolu Ajansı'nın da yaşıtımız olması bir başka güzel tesadüf. Ajans, Anadolu takımlarının hep yanında oldu. Yıllardır emeği ve özeniyle bizimle olan AA'nın yeni yaşını en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor Kulübü ise resmi sosyal paylaşım hesaplarından yayımladığı kutlama mesajında, "Kurulduğu 6 Nisan 1920'den bu yana doğru, hızlı ve tarafsız habercilik anlayışıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada da adından söz ettirme başarısı gösteren AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanlarına başarılar dileriz." denildi.

Yorumlar