Yalı Çapkını Yusuf kim, oyuncunun adı nedir? Umut Gezer kimdir? (Biyografisi)

Yalı Çapkını Yusuf kim, Yusuf karakterini canlandıran oyuncu kim, daha önce hangi dizilerde oynadı soruları bu aralar dizinin seyircileri tarafından merakla soruluyor. Yusuf karakterini canlandıran oyuncu ilk kez bu diziyle ekrana geliyor. Peki, Yalı Çapkını Yusuf kimdir, kim oynuyor?

Yalı Çapkını Yusuf kimdir, Yusuf karakterini kim canlandırıyor dizinin dikkat çeken isimleri arasında yer alan Yusuf karakteri, Seyran'ın gençlik aşkı, ailesinden gizlice görüştüğü isimdir. Birçok kişinin bu dizide ilk kez gördüğü oyuncu aslında ekranların taze isimlerindendir. Seyran karakterinin peşinden İstanbul'a gelerek  Halis Ağa'nın konağında işe girmeyi başaran Yusuf, her geçen gün Ferit ile Seyran'ın hayatına daha çok müdahil oluyor. Diziyi izleyenler daha önce hiçbir dizide görmedikleri bu oyuncunun kim olduğunu merak ediyor. Yusuf, Seyran ile çocukluk aşkı, Gaziantep'teyken arada buluştukları çocuktur. Yusuf'u birçok kişi tanımıyor; çünkü ilk profesyonel oyunculuk deneyimini bu diziyle yaşıyor. Peki, Yalı Çapkını Yusuf kimdir, kim oynuyor? 

YALI ÇAPKINI YUSUF KİMDİR, KİM OYNUYOR?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın gençlik aşkı olan Yusuf, ilk başlarda onu yalnız bırakarak yüzüstü bırakacak. Ancak, Seyran, Ferit ile evlenip gittikten sonra aklı başına gelerek Seyran'ın peşine düşecek. Yusuf, Seyran ile olan ilişkilerinin ciddiyetinin farkında olmadan, Seyran'ı kaçırmak yerine "Ben Korhan ailesiyle baş edemem" diyerek Seyran'ın teklifini reddetmiş. Ama Seyran evlenip İstanbul'a yerleştikten ve Ferit'e alışmaya başladıktan sonra Yusuf'un aklı başına geliyor.

Yalı Çapkını Yusuf

Seyran'ın peşine düşerek İstanbul'a geliyor. Gelişi ise birçok sorunu beraberinde getiriyor. Çünkü, bu konularda hassas olan iki ailenin de Yusuf'u duymaları hem Seyran hem onun açısından hiç de iyi bir gelişme olmayacaktır. Her geçen gün daha çok cesaratlenen Yusuf'un gözünü karartarak konağa kadar gitmesi ise işleri iyice karmaşık hale getiriyor. 

Yalı Çapkını Yusuf - Umut Gezer

Seyran ile Ferit'in evliliğinden sonra İstanbul'a gelerek Seyran'ın başına bela olan Yusuf, en sonunda zekasını kullanarak yalıya kadar sokuluyor.

Seyran'dan asla vazgeçmeyeceğini belirterek ısrarla onunla görüşmek istediğini belirten Yusuf, sonunda Halis Ağa'yı da ikna ederek yalıda iş başı yapıyor.

Yusuf karakterini canlandıran oyuncunun adı Umut Gezer'dir. 

UMUT GEZER KİMDİR, NERELİDİR?

Yalı Çapkını dizisinde "Yusuf" karakterini canlandıran oyuncu Umut Gezer, ilk kez bir dizide oynuyor. Daha önce bir şarkıcının klibinde kamera karşısına geçmişti. Oyunculuk eğitimi alan Gezer'in ilk dizi deneyimi "Yalı Çapkın" oldu.

Yalı Çapkını Yusuf

Umut Gezer, 2001 yılında Çanakkale'de doğdu. 

Aslen Çanakkaleli olmasına karşın Kırklareli'de büyümüştür.

Gezer, İstanbul'da ikamet ediyor.

Şu anda üniversite okuyan Gezer, Uluslararası ilişkiler bölümünde eğitim hayatına devam ediyor.

Umut Gezer ilk kez Yalı Çapkını oyuncusu olarak kamera karşısına geçen genç bir modeldir.

Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

Fotomodellik yaparken Simge Sağın'ın klibinde oynayan Umut Gezer Gaziantep'te çekilen Yalı Çapkını dizisi oyuncu seçmelerine katılmış ve dizinin ana kadrosunda yer almıştır.

İyi derece de İngilizce ve Fransızca da bilen Umut Gezer basketbol ve yüzme sporlarını da çok sevmektedir.

Tüm bu yeteneklerinin yanı sıra binicilik eğitimi de almıştır.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında