Tyükseliştığı Eşini 6 Kurşunla Yaraladıktan Sonra Teslim Oldu

İzmit'in Topçular Mahallesi'nde 2 gün önce tyükseliştığı eşi, 38 yaşındaki Yeliz Erbay'a tabanca ile 6 el ateş ederek ağır yaralayan Ömer Erbay polise teslim oldu.

İzmit'in Topçular Mahallesi'nde 2 gün evvela tyükseliştığı eşi, 38 yaşındaki Yeliz Erbay'ı kurşun yağmuruna tutarak kaçan Ömer Erbay yakınıyla birilkte gelerek teslim oldu.

6 EL ATEŞ ETTİ

Olay, Topçular Mahallesi Hilal Sokak'ta önceki akşam meydana geldi. Eşi 38 yaşındaki benzeri Yeliz Erbay ile tyükselişan Ömer Erbay, tabanca ile 2'si ayaklarına, 4'u vücuduna olmak üzere 6 el ateş ettikten sonra kaçtı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde ameliyata tahsil edilen ve kurşunlar çıkarılan 2 çocuk anası Yeliz Erbay, hayati tehlikeyi atlatırken, kaçan Ömer Erbay da bu sabah bir yakınıyla müşterek polise gelerek teslim oldu.

Kaynak: HABERLER.COM

Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu başlıyor Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Kripto paralardan iki ayrı vergi alınacak Özgür Özel ile Devlet Bahçeli görüştü