Öğretmen dizisi Gizem kimdir?

Öğretmen dizisi Gizem kimdir, kaç yaşında aslen nereli? sorularının yanıtı Fox Tv'nin yeni dizisi Öğretmen'i izleyenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Gizem karakterini kim canlandırmaktadır gerçek adı nedir?

Öğretmen dizisi Gizem kimdir, kaç yaşında aslen nereli? Fox Tv kanalında yeni başlayan Öğretmen dizisini izleyenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Gizem karakterini kim canlandırmaktadır gerçek adı nedir?

ÖĞRETMEN DİZİSİ GİZEM KİMDİR?

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizinin ilk fragmanlarında yer alan Gizem'in Akif hocanın odasında Zeynep hoca ve intihar eden arkadaşlarının fotoğrafını görmesinin ardından yaşadığı şaşkınlığa şahit olmuştuk. Gizem, gördüğü fotoğrafların ardından şaşkınlığını gizleyemezken Akif Erdem hocasıyla yüzleşecek mi? Gizem, Akif hocanın rehin aldığı 12A sınıf öğrencilerinden biridir. 

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR

Öğretmen dizisinde Gizem karakterini Afra Saraçoğlu oynamaktadır. Saraçoğlu, 1998 doğumludur. Özcan Deniz tarafından keşfedilen güzel oyuncu 170 cm boyundadır. Eskişehir Anadolu Üniversite'nde okuduğu sırada Özcan Deniz, tarafından keşfedilen Saraçoğlu, Deniz'in başrolünde oynadığı “İkinci Şans” adlı sinema filminde rol aldı. Bu filmde Nurgül Yeşilçay’ın kızı olan Çiçek karakterine hayat veren Saraçoğlu, daha sonra “Kötü Çocuk” adlı film ile kariyerine devam etti. Dizi sektörüne ise “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizi ile adım atmıştır. Mert Yazıcıoğlu  ile “Sırt Sırta” adlı yapımda başrolde yer almıştır. Son olarak “Kardeş Çocukları” dizisinde Hayat karakterine hayat vermiştir. 

Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisinden önce farklı dizlerde de rol aldı. 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları dizisine Ece karakteri ile dahil olan Saraçoğlu, 2019 yılında Kardeş Çocukları'na Hayat karakteriyle katılan genç oyuncu 2020 yılında ise Limit ve Öğretmen dizilerinde rol almıştır.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır