Filede Avrupa’ya Türk damgası

DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden 4 Türk voleybol takımı da 6'lı play-off turuna kalma başarısı gösterdi.

DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde savaş eden 4 Türk voleybol ekibi da 6'lı play-off turuna kalma başarısı gösterdi.

Türkiye’nin voleyboldaki temsilcileri, Şampiyonlar Ligi’nin 12’li play-off evresinde fire vermedi. Erkeklerde yer piyasa tek Türk ekibi Halkbank, son şampiyon Rus Belogorie Belgorod’u altın setin arkasından eledi. Geçen sezon kupada final oynayıp tarihe geçen Halkbank, 6’lı play-off’ta bir öteki Rus mümessili Zenit Kazan ile eşleşti. Kadınlarda ise Türkiye, 6’lı playoff turunda 3 takımla; Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe’yle temsil edilecek. Eczacıbaşı VitrA, 4’lü Finaller’e yükselmek için İsviçre’nin Volero takımıyla savaş edecek. Bu turda bununla birlikte Türk derbisi yaşanacak; Vakıfbank ile Fenerbahçe Grundig Dörtlü Final için karşılaşacak. 6’lı play-off maçları, 3-12 Mart tarihleri içerisinde oynanacak.

Kaynak: FANATİK

Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu başlıyor Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Kripto paralardan iki ayrı vergi alınacak Özgür Özel ile Devlet Bahçeli görüştü