Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Tank Palet Fabrikası' cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası ile ilgili her grup toplantısında iddialarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na cevap vererek, "Yalanlarını sürdürüyor" dedi. Erdoğan, "CHP Genel Başkanı'nın diline doladığı bir husus Sakarya'daki tank palet fabrikasıdır. Defalarca ifade ettik. Bu adamın nasıl bir yalancı olduğunu, hakikatleri nasıl saptırmaya çalıştığını açıklıyorum." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun her grup toplantısında sık sık dile getirdiği Tank Palet Fabrikası'nın Katar'a ordusuna peşkeş çekildiğine dair iddialarına cevap verdi.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu için, "CHP Genel Başkanı'nın diline doladığı bir husus Sakarya'daki tank palet fabrikasıdır. Defalarca ifade ettik. Bu adamın nasıl bir yalancı olduğunu, hakikatleri nasıl saptırmaya çalıştığını açıklıyorum." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'na verdiği cevapta Tank Palet Fabrikası konusunda şunları söyledi: Milletimizin desteği 17 yıldır olduğu gibi bugün de yanımızdadır. Önümüze kurulan tüm tuzakları bozuyoruz. Ülkemizi hedef alanların önceliklerinin en başına milletimizle aramızdaki bağı koparma gayreti budur. Üzüntü verici olan içimizdeki bazı kesimlerin Türkiye düşmanlarıyla aynı kafayı taşıyor olmasıdır. Tayyip Erdoğan gitsin, AK Parti yıkılsın da ne olursa olsun bazılarının tavrı haline gelmiştir. CHP Genel Başkanı'nın diline doladığı bir husus Sakarya'daki tank palet fabrikasıdır. Defalarca ifade ettik. Bu adamın nasıl bir yalancı olduğunu, hakikatleri nasıl saptırmaya çalıştığını açıklıyorum. Fabrikanın mülkiyetinin devlette olduğu, işletme hakkının belli bir süre Katar-BMC'ye devredildiği yapılacak yatırımlarla fabrikanın daha etkin ve verimli çalışacağı anlatıldı. 50 milyon dolarlık yeni bir yatırımla da buranın çok daha işlevsel hale gelebileceği bu anlaşmada vardır. CHP Genel Başkanı fabrikanın Katar ordusuna satıldığına kadar yalanlarına devam ediyor. Yalanın sonu yok. Yalancının mumu da yatsıya kadar yanıyor. Geçmişte bilinen tek icrai faaliyeti SSK'yı batırmak olan birisinin bunu anlamasının zor olduğunun farkındayız. MYK toplantısında Sayın Genel Başkana ana okulu öğrencisine anlatır gibi tane tane yeniden izah edecekler. Anlayana kadar bu izahı sürdüreceğiz. Hatta görüntülü olarak. 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı her grup toplantısında Tank Palet Fabrikası konusunu gündemine alıyor. Kılıçdaroğlu, her konuşmasında da farklı iddiaları dillendiriyor. En son yaptığı açıklamada ise Tank Palet Fabrikası'nın Katar ordusuna satılmadığını, direkt olarak bedava verildiğini ileri sürmüştü.

TANK PALET FABRİKASI SATIL MI? İŞTE GERÇEKLER

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti