Amerikan Lisesi ve Koç Üniversitesi mezunu 'iftarı' bilemedi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Koç Üniversitesi Hukuk mezunu yarışmacı, iftar vaktinin ne anlama geldiğini bilemedi.

Google Haberlere Abone ol
Koç Üniversitesi mezunu 'iftarı' bilemedi

ATV'de Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 2 Mayıs Cumartesi günü yayınlanan etabında ilginç anlar yaşandı. 

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan yarışmacı Y.Ü, iftarın ne anlama geldiğini bilmedi. 

Yarışmacı kendisine sorulan, "Ramazanda oruç açma zamanını öğrenmek için imsakiyelerdeki hangi başlığın altındaki saate bakılması gerekir?" sorunun cevabını bilemeyerek "Uzman"a danıştı. 

Türkiye Gazetesi Haber Müdürü Fatih Selek, yarışmacı Y.Ü'nün Amerikan Lisesi ve Koç Üniversitesi Hukuk Bölümü mezunu olduğun, Almanya'da da MBA eğitimi aldığını yazdı. 

Selek, Twitter üzerinden paylaştığı mesajında, "Y.Ü, Amerikan Lisesi mezunu. Koç üniversitesi hukuk bölümünü bitirmiş. Almanya’da MBA eğitimi almış. Üç yıl avukatlık yapmış. Cv’si o biçim. Ama “Oruç ne zaman açılır?” sorusunu bilemedi ve uzmana sordu. ... Yorumsuz." dedi. 

 

Yorumlar

Eee ne var bunda dinlere inanmayip yeteri kadar ilgilenmemistir. Allaha inanmistir. Bizlere ne ..Yunus Mevlana okuyun hazır evdeyken ..ayıptır günahtır bu konuları dillendirmeniz öne cikarmaniz yargı konusu yapmanız hani siz inanan muslumansiniz ya gıybet yapmazsiniz.