Amber Heard çocuğunun babası kim?

Amber Heard çocuğunun babası kim, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen bebeğinin babasının kim olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Amber Heard çocuğunun babası kim?

Amber Heard çocuğunun babası kim, şu aralar eski eşiyle hakaret ve iftira benzeri davalar nedeniyle mahkemelik olan ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl dünyaya gelen bebeğinin babasının kim olduğu merak ediliyor. Peki, Amber Heard çocuğunun babası kim veya bir babası var mı?

Bilindiği üzere Amber Heard, geçtiğimiz yıl Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kendi vücudu müsait olmadığı için taşıyıcı anne yöntemiyle, anne olduğunu duyurmuş ve bir kız çocuğunun olduğunu açıklamıştı. 

Amber Heard çocuğunun babası kim
Amber Heard çocuğunun babası kim

 

Taşıyıcı annelik konusu dünyanın birçok ülkesinde sağlığı el vermeyen çiftler tarafından tercih edilen ve uzun süredir bilinen bir yöntem; ancak Amber Heard olayında açıklanmayı bekleyen farklı durumlar söz konusu. Onlardan biri de çocuğun babası konusu oldu. Çünkü o çocuğun da büyüdüğünde her çocuk gibi bir babaya veya bir erkeğe "baba" deme ihtiyacı olacak. Onu bu haktan mahrum etmek doğru mu?

Eski eşi Johnny Depp ile olaylı boşanma davasıyla gündemde olan Amber Heard'ten sürpriz haber geldi: Heard, taşıyıcı anne yöntemiyle bir kız bebek sahibi olduğunu açıkladı ve kızına geçen yıl yitirdiği annesi Pagie'in adını verdiğini duyurdu.

Amber Heard çocuğunun babası kim
Amber Heard çocuğunun babası kim

 

Amber Heard, geçtiğimiz günlerde taşıyıcı annelik yöntemi ile Oonagh Paige Heard isimli bir kız çocuğu sahibi olduğunu Instagram'dan duyurdu.

Heard: "Bu haberi sizinle paylaştığım için çok heyecanlıyım" diye yazdı ve daha sonra Oonagh'ın bu yıl 8 Nisan'da doğduğunu açıkladı. Dört yıl önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim ve bunu kendi şartlarıma göre yapmak istedim." diye devam etti.

Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum. Umarım çocuk sahibi olmak için evliliğin gerekmediği veya zorunlu olmadığı bir noktaya geliriz.

Genellikle özel hayatının kimseyi ilgilendirmediğini savunmayı" tercih ettiğini ancak "işinin doğasının gereği kişisel hayatının belirli yönleri hakkında açık olmaya zorlandığını" fark ettiğini açıkladı.

Heard, birkaç yıldır eski kocası Johnny Depp'ten boşanmak için açtığı davada bir hukuk mücadelesi veriyor ve hatta Nisan 2019'da Amber, Johnny Depp'e karşı yeni taciz iddialarında bulundu.

Evet görüldüğü üzere Amber Heard, çocuğunu babasız bir şekilde dünyaya getirmiş durumda. Yani, tüp bebek yöntemiyle bilinmeyen bir erkeğin spermlerini alarak kendi yumurtalıklarıyla dölledikten sonra çocuk sahibi olmaya karar vermiş. 

Doğacak çocuğun "baba" diyeceği bir yakını olmayacak. Umarız bunun hesabını da annesine sormaz. 


 

Yorumlar