Aman Reis Duymasın yaş sınırı kaç? Aman Reis Duymasın bilet fiyatı ne kadar?

Aman Reis Duymasın yaş sınırı kaç? Aman Reis Duymasın bilet fiyatı ne kadar? sorularının yanıtı sinemaseverler tarafından sıkça araştırılmaya başladı. Peki, Aman Reis Duymasın filmiyle alakalı bilgiler neler?

Google Haberlere Abone ol
Aman Reis Duymasın yaş sınırı kaç? Aman Reis Duymasın bilet fiyatı ne kadar?

Aman Reis Duymasın yaş sınırı kaç? Aman Reis Duymasın bilet fiyatı ne kadar? sorularının yanıtı Aman Reis Duymasın filmini izlemek isteyen sinemaseverler tarafından sıkça araştırılmaya başladı. Peki, Aman Reis Duymasın filmiyle alakalı bilgiler neler?

Özellikle çocuk yaştakilerin araştırdığı bilgiler hakkındakim tüm detaylar haberimizde...

13 Aralık 2019 Cuma günü vizyona girmesi beklenen Aman Reis Duymasın, Onur Tan'ın yönetmenliğinde çekildi. 

Başarılı bir oyuncu kadrosu ile perdeye çıkacak olan Aman Reis Duymasın filminin senaryosunu Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un birlikte yazdı.

ATV ekranlarında yayınan gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki oyuncların başrollerini paylaştığı Aman Reis Duymasın filminde Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ, Savaş Özdemir, Sevinç Gürşen Kıratlı, Hakan Karsak, Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu yer alıyor.

YAŞ SINIRI KAÇ?

Çok sevilerek izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuyla çekilen sinema filminin yaş sınırı özellikle çocuk izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Komedi türündeki dizi için henüz bir yaş sınırı tanımlanmamıştır. 

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Merakla beklenen ve 13 Aralık'ta ekrana gelecek olan filmin bilet fiyatları ise değişkenlik göstermektedir. 

Yorumlar