"Altılı Masa"nın ilk yenilgisi İTO seçimlerinde

İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde AK Parti yanlısı olduğu ileri sürülen Avdagiç yönetimine karşı "Altılı Masa" ittifakı kuruldu. Ancak sonuç hezimet...

Google Haberlere Abone ol
"Altılı Masa"nın ilk yenilgisi İTO seçimlerinde

İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde mevcut yönetime karşı "Altılı Masa" ittifakı kuruldu. Seçim sonuçları açıklandığında ise "Altılı Masa" ittifakı hezimete uğradı. 

Aslında seçimlerde "Altılı Masa" ittifakı kurulduğu yönündeki iddialar CHP medyasına ait. 

Halk TV'de yer alan bir haberde İTO seçimleri için, "Genel seçimin provası, Avdagiç'e karşı altılı masa" şeklinde başlık atılmıştı. 

Öte yandan son dönemlerde politik rüzgarın estiği yönde hareket edenler arasında sayılan Habertürk Yazarı Nagehan Alçı da Twitter üzerinden CHP propagandası yaparak birden çok mesaj attı, sonrasında ise hepsini sildi. 

Alçı, sandıklar henüz yeni açılmışken Twitter'dan yaptığı paylaşımda, CHP örgütünün yoğun çalışmaları sonucu, Avdagiç rakiplerinin sandıkları patlattığını ileri sürdü. Bir süre sonra Avdagiç'in, "Seçimi kazandık" şeklinde bir mesaj paylaşmasıyla neye uğradığını şaşıran Alçı, bu kez de, "CHP'liler 'biz kazandık' diyor" şeklinde yeni mesajlar paylaştı. Ancak daha sonra bu mesajını da kaldırdı. 

Öte yandan seçim öncesinde Halk tV'de yer alan bir haberde ise, İTO seçimleri için, "Genel seçimin bir provası, Avdagiç'e karşı altılı masa" şeklinde başlık atıldı. 

"Altılı Masa"nın ilk yenilgisi İTO seçimlerinde
"Altılı Masa"nın ilk yenilgisi İTO seçimlerinde

 

Yorumlar