Alperen Ocakları'ndan polise ve askere destek yürüyüşü

- Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican: - "Devletimizle, milletimizle birlikte tek vücut olup terör belasının kökünü mutlak suretle kazımak durumundayız"

Google Haberlere Abone ol
Alperen Ocakları'ndan polise ve askere destek yürüyüşü

İSTANBUL (AA) - Alperen Ocakları üyeleri, terör eylemlerine dur demek, askere ve polise destek için yürüyüş yaptı.

Edirnekapı Şehitliği'nde toplanan grup, şehit kabirlerine ziyarette bulunup Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti. Duaların ardından bayrak açan grup tekbir ve sloganlar eşliğinde Vatan Caddesindeki İl Emniyet Müdürlüğüne yürüdü.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, burada yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK'nın üniversite öğrencilerinin beyinlerini yıkayıp canlı bomba eylemlerinde kullanmak suretiyle devletin bütünlüğünü, milletin birliğini, huzurunu, refahını bozmak istediğini belirterek, "Türk İslam aleminin son kalesi olan aziz vatanımızı yok etmek isteyen hainlere karşı canını ortaya koyarak her zamankinden daha azimli ve gayretli şekilde görevini ifa etmekte olan askerimize ve polisimize destek vermek için buradayız." dedi.

Bölücü terör örgütüne karşı polisin ve askerin destan yazdığını vurgulayan Mican, şunları kaydetti:

"Her gün onlarca şehitlerimiz olurken ülkemizde birçok şehrimiz, camilerimiz, mimari eserlerimiz yakılıp yıkılırken, her koldan PKK'nın saldırısına uğrarken eğlenmek, gülmek, zevk ve sefa sürmek Müslüman Türk milletine haramdır. Devletimizle, milletimizle birlikte tek vücut olup terör belasının kökünü mutlak suretle kazımak durumundayız. Yoksa ülkemizde refah ve huzur kalmayacaktır."

Konuşmanın ardından Mican ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürlüğünün girişinde görev yapan polislere gül verdi.


Yorumlar