Alper Baycın neden öldü?

Alper Baycın'ın neden ve ne zaman öldüğü konusu bu aralar yine merakla gündemde tutuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Alper Baycın neden öldü?

Alper Baycın'ın ölümü üzerinden yıllar geçmesine karşın hala unutulamadı. Survivor dünyasının sevilen isminin ölümü büyük üzüntüye neden olmuştu. Baycın'ın nasıl ve neden öldüğü konusunda açıklama gelmişti.

ALPER BAŞCIN NEDEN ÖLDÜ?

Survivor ekibinde kameramanlık yapan Alper Baycın geçtiğimiz yıl Dominik adasında saldırıya uğrayarak acı bir biçimde öldürülmüştü. Survivor'ın set ekibinde kameramanlık yapıyordu.

Alper Baycın Antalya’da doğmuştur. 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunudur. Bir süre Fenerbahçe TV’de çalıştıktan sonra Acun Meyda’da geçen Baycın,Survivor programınınDominik’teki montaj ekibinde görev alıyordu.

Survivor montaj ekibinde çalışanAlper Baycın, Survivor Adası'nda 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Alper Baycın’ın telefonunu ve çantasını çalmaya çalışan gaspçılar, genç ismi kalbinden bıçaklayarak öldürmüşlerdi. Olayın ardından kaçan 2 zanlı, kısa süre içinde yakalanmıştı.

ACUN ILICALI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

“Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın'ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.”

Yorumlar