Alparslan Kuytul'dan CHP ve Saadet'e teşekkür

Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı kurucu genel başkanı Alparslan Kuytul, bazı siyasetçilerinde aralarında bulunduğu bir çok kişinin adının yer aldığı bir teşekkür mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Alparslan Kuytul'dan CHP ve Saadet'e teşekkür

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yönelik soruşturma kapsamında 30 Ocak 2018 tarihinde tutuklanan Alparslan Kuytul, tahliye edilmesinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

Adana'da haklarında 5 ayrı suçtan 3 yıldan 21 yıla kadar hapis cezası istenen, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı kurucu genel başkanı Alparslan Kuytul'un da aralarında bulunduğu 45 sanık hakkında tahliye kararı verildi.

TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Yargılandığı davadan dolayı tutuklu bulunan Alparslan Kuytul, geçtiğimiz 5 Aralık tarihinde hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilerek tahliye edildi. Kuytul, tahliye edildikten sonra internet sitesinden 30 Ocak 2018 tarihindeki tutukluluğundan itibaren kendisine destek verdiğini söylediği isimlere tek tek teşekkür etti. 

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NU İLK SIRADA SAYDI

Kuytul, Saadet Partisi'ne ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na özellikle teşekkür ederken, CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ile Mehmet Bekaroğlu'na da teşekkürlerini iletti.

Yorumlar