Saldırıda yaralanan Türk o anları anlattı

Almanya'daki saldırıdan yaralı olarak kurtulan Muhammed isimli Türk vatandaşı, saldırganın kafeye girer girmez ilk gördüğü kişinin kafasına sıktığını daha sonra içeride bulunanlara yöneldiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Saldırıda yaralanan Türk o anları anlattı

Almanya'da yaşanan ırkçı saldırının yankıları devam ederken saldırıdan yaralı olarak kurtulanların Almanya'da meydana gelen ırkçı saldırıdan yaralı olarak kurtulan Muhammet isimli Türk vatandaşı o anları anlattı. Muhammet, ‘Saldırganı içeri girerken gördüm. Yan taraftakilere ateş açıp bize yöneldi. İlk gördüğü kişinin başına sıktı, sonra hepimize sıktı’ ifadelerini kullandı. Almanya'da meydana gelen ve 9 kurbanı canından eden ırkçı saldırıdan yaralı kurtulan Muhammet isimli Türk vatandaşı, yaşananları anlattı.

Dokuz kurbandan beşinin Türk olduğu saldırıdan yaralı kurtulan Muhammet, "İçeri girer girmez yan taraftakilere ateş açıp bize yöneldi. Yemek yiyorduk, ilk gördüğü kişinin başına sıktı. Sonra hepimize sıktı" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Muhammet, "Sonra saldırganı içeri girerken gördüm. Yan taraftakilere ateş açıp bize yöneldi. Yemek yiyorduk, ilk gördüğü kişinin başına sıktı. Sonra hepimize sıktı. Duvarın arkasına saklandım, kaçarken omzumdan vuruldum. Yere düştüğümde altımda bir başka yaralı daha vardı. Bu sırada biri daha üzerime yığıldı. Başkaları da yine üstümüze düştü. Altımdaki yaralı bana 'Kardeşim, dilimi hissedemiyorum, nefes alamıyorum" dedi.

Yorumlar