All Star'ı Doğa Koleji kazandı

Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri tarafından geçen yıl kurulan "#9093" numaralı Veritas Robotics takımı, 45 takımın katıldığı ve 3 gün süren robotik turnuvasından Rookie All Star ödülüyle döndü

Google Haberlere Abone ol
All Star'ı Doğa Koleji kazandı

Dünyanın önde gelen robotik turnuvalarından First Robotic Competition (FRC) Bosphorus Regional Turnuvası'nda Doğa Koleji Ankara Çayyolu kampüsü "Rookie All Star" ödülünü kazandı.

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Doğa Koleji, robotik alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekleyerek FRC Bosphorus Regional Turnuvası'ndaki performansıyla öne çıktı.

Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri tarafından geçen yıl kurulan "#9093" numaralı Veritas Robotics takımı, 45 takımın katıldığı ve 3 gün süren turnuvada Rookie All Star ödülünü kazandı.

Mekanik, yazılım, grafik, pr, sosyal medya, sağlık gibi iş bölümlerine ayrılan takım üyeleri 6 haftalık robot tasarım ve yapım süreci boyunca büyük bir çaba göstererek ödülle buluşmanın gururunu yaşadı.

Öğrencileri bilim ve teknoloji alanında yaptığı çalışmalarla en çok ilhamlandıran takım olan Veritas Robotics'in kısa sürede VEX Robotics Germany Stuttgart Şampiyonluğu, VEX Robotics Samsun Turnuvası Şampiyonluğu, VEX Robotics Mersin Turnuvası Şampiyonluğu ve birçok başarısı bulunuyor.

Yorumlar