Alina Boz Mithat Can Özer ayrıldı mı?

Alina Boz ile Mithat Can Özer'in ayrıldığı yönündeki iddialar magazin dünyasında her geçen gün daha çok konuşuluyor. İki ünlü ismin birlikteliği uzun zamandır devam ediyor. Ancak son dönemlerde ayrıldıklarına yönelik iddialar ise sıklıkla dillendiriliyor.

Google Haberlere Abone ol
Alina Boz Mithat Can Özer ayrıldı mı?

Alina Boz ve Mithat Can Özer ayrıldı mı birlikteler mi soruları bu aralar magazin basınında merakla sorulan soruların başında yer alıyor. 

Magazin dünyasının iki ünlü ismin birlikteliği uzun zamandır konuşuluyor. 2022 yılının başından bu yana ise sık sık haklarında "ayrıldı mı" sorusu gündeme getiriliyor. 

Magazin basınında yaptığımız kısa bir araştırmada ikilinin ilişkisinin nasıl gittiğine yönelik haberlerin hala sık sık yer aldığı görüldü. 

ALİNA BOZ MİTHAT CAN ÖZER AYRILDI MI?

Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in ayrıldığına dair şu ana kadar somut bir gelişme bulunmuyor. Tam tersine ikilinin geçtiğimiz yaz aylarında cesur bir karar alarak aynı eve taşındıkları magazin basınına yansıyan haberler arasında bulunuyor. 

Haberlere göre ikili Zekeriyaköy'de kiraladıkları villaya taşındı. 

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan Alina Boz ve Mithat Can Özer’in mayıs ayında ayrıldıkları iddia edilmişti. Ama magazin basınında yer alan haberler, çiftin ayrılmadığını, tam tersine ilişkilerinde ileriye dönük adım atarak aynı eve taşındığını söyledi.

Güzel oyuncu, Sezen Aksu’nun oğlu olan müzisyenle ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Bu nedenle şehirden uzakta, Zekeriyaköy’de müstakil bir villa kiralayan çift, aylık 45 bin lirayı gözden çıkarmış.

Ömer Faruk Sorak’ın yeni filmi “Bandırma Füze Kulübü”nün başrolünü Deniz Can Aktaş’la paylaşan Alina Boz, çekimler nedeniyle bir süredir Bandırma’daydı. Çekimleri tamamladıktan sonra İstanbul’a dönen güzel oyuncu, şimdilerde yeni evine yerleşme telaşı yaşıyor.

Ayşe, Elif ve Emine Boyner’in anneleri, mücevher tasarımcısı Bilgün Dereli, tam bir seyahat tutkunu. B Point isimli bir mücevher markası olan Dereli, ilham almak için dünyayı geziyor.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz 14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında kırsal bir kasabada doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi, Türkçe öğrendi ve ilkokulu burada okudu. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır.

Ailesinin ilkokulda yazdırdığı Barış Manço Kültür Merkezi'nde 7 yıl oyunculuk yaptı. Dergi çekimleri ve reklamlarda roller almasının ardından oyunculuk kariyerine 2013 yılında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı. Paramparça dizisinde Hazal rolünü üstlendi. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Böluk filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakterini oynadı. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı. Netflix orijinal dizisi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı. 2021 yılında Maraşlı dizisiyle ilk kez sahneye çıktı ve Mahur karakterini canlandırdı.

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

Mithat Can Özer 8 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Sezen Aksu'nun oğlu olan Mithat Can'ın babası ise iş insanı Sinan Özer'dir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitim gördü.

Alina Boz Mithat Can Özer ayrıldı mı
Mithat Can Özer

 

Annesi Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... albümünde söz ve müziği Mithat Can Özer'e ait "Tören" şarkısına da yer vermiştir. Yine aynı ikili Yeni ve Yeni Kalanlar teklisinin aynı ismi taşıyan şarkısının söz ve müziğini birlikte yazmıştır.

Şükrü Avşar ve Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı Her Şey Aşktan filminde rol aldı. Bu film, Mithat Can Özer'in ilk oyunculuk deneyimi olmuştur.

2016'nın Ekim ayında 10 şarkıdan oluşan ilk albümü "Aşk Mevsimi"ni dinleyiciye sunmuştur.

Yorumlar

Mithat Can Mithat Can kesin rahat durmamıştır. Bu erkekler hep böyle. Kadınlara oluyor olanlar.
Alina güzel kadın Alinayı çok severim. Hep de hayranlıkla izlerim.