Ali Sunal ne dedi? Ali Sunal depremle ilgili konuşması neydi, neden tepki çekti?

Ali Sunal'ın ne dediği, Güldür Güldür Show sunumu öncesinde depremle ilgili açıklamalarda bulunurken muhalefet partilerinin tezlerini savunmakla suçlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Sunal ne dedi? Ali Sunal depremle ilgili

Ali Sunal ne dedi? Sosyal medyada TT olan Al Sunal'ın ne dediği merak konusu oldu. ali Sunal ne dedi, söleri neden tartışmaya yol açtı. İşte Ali Sunal'ın söyyledikleri.

Deprem felaketinin ardından, sosyal medya üzerinde guruplaşmalar arttı. Bir taraftan depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, diğer taraftan sosyal medya fenomenleri ve bazı sanatçılar hükümete yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Deprem felakatinin ardından ortaya çıkan tartışmalar, kutuplaşmalara yol açtı. Depremin 11 ili etkilediği ve 100 yıldır görülmemiş bir felaket olduğu unutularak, yapılan eleştirilere bir yenisi de Ali Sunal tarafından eklendi. Peki, Ali Sunal ne dedi? İşte Ali Sunal'ın söylediği o sözler.

ALİ SUNAL NE DEDİ?

Ali Sunal, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 11 ilimizde büyük yıkımlara sebep olan, yolları birbirinden ayıran ve ard arda yaşanan depremlerin ardından yaptığı konuşmayla sosyal medyada kutuplaşmaya sebep oldu.

Ali Sunal, şu söleri söyledi: "Binlerce insanı ölüme göndermek normal midir? Ve böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip 'Arkadaş ben yanlış yaptım, özür diliyorum' dememesi normal midir sizce? Hayır, bu normal değil. Artık normal olan bir vatandaş olarak hesap sormak. Artık normal olan her felaketi kadere bağlayanı değil o felaket olmadan önce bilimi dinlemektir. Bundan sonra normal olan yetki veren kişinin akrabasına, ailesine, partilisine, arkadaşına yaptırması değil, uzman olana yaptırmasıdır."

Yorumlar