Ali Koç: Tayfun Korkut, Fenerbahçe'nin başına geçsin

Ali Koç, Ankaragücü maçının ardından görevine son verdiği Phillip Cocu'nun yerine Fenerbahçe teknik direktör olarak Tayfun Korkut ismini önerdiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç: Tayfun Korkut, Fenerbahçe'nin başına geçsin

Fenerbahçe - Ankaragücü maçının 78. dakikasında Phillip Cocu'nun görevine son verdiğini Sportif Direktör Damien Comolli'ye bildiren Başkan Ali Koç, Fenerbahçe yöneticileri ileteknik direktör adayları konusunda da fikir birliğine vardı.

Yönetimden bazı isimlerin yerli, bazı isimlerin de yabancı hocadan yana olmasının ardından ilk tercihini yerli bir isimden yana kullanmak isteyen Ali Koç, bu doğrultuda Sportif Direktör Damien Comolli ile de görüştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tayfun Korkut'un takımın başına gelmesini istediğini belirtti.

1995-2000 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Tayfun Korkut'la anlaşılamaması durumunda ise rota, şu anda boşta olan tecrübeli teknik direktör Leonardo Jardim'e dönecek.

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine adım atan Tayfun Korkut, 2007 yılında başladığı antrenörlük hayatında İspanya ve Almanya'da altyapı takımlarını çalıştırdı. Sonrasında A Milli Takım'da yardımcı hocalık yapan Korkut, ardından Bundesliga'da önemli ekiplerin hocalığını yaptı.

"Baş sorumlu bedelini ödemiştir" 

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Semih Özsoy maçın ardından, "Yollarımızı ayırdığımız Phillip Cocu, içinde bulunduğumuz durumun baş sorumlusu olarak bedelini ödemiştir" dedi.

Yorumlar