Alanya'da fırtına cami minaresini yıktı

- Antalya'nın Alanya ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir caminin minaresi yıkıldı, birçok sera zarar gördü, ağaçlar devrildi

Google Haberlere Abone ol
Alanya'da fırtına cami minaresini yıktı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle, bir caminin minaresi yıkıldı, birçok sera zarar gördü, bazı ağaçlar devrildi.

Alanya'nın Türktaş ve Süleymanlar mahallelerinde fırtına etkili oldu. Fırtına nedeniyle Süleymanlar Mahallesi'ndeki Süleymanlar Camisi'nin minaresi yıkıldı. Devrilen minare nedeniyle, can kaybı ya da yaralanan olmadı. Belediye ekipleri bölgede temizlik çalışmalarına başladı.

Fırtına, bölgedeki bahçe ve seralarda da hasara neden oldu. Rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar köklerinden söküldü, elektrik direkleri devrildi. Bölgede bazı mahallelere elektrik verilemediği bildirildi.

Türktaş Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Duman adlı çiftçi, domates serasında yaklaşık 50 bin liralık hasar oluştuğunu belirtti. Gece de bölgede don beklendiğine dikkati çeken Duman, "Bu gidişle gece de don nedeniyle domateslerde zarar olacak." dedi.

Kemal Çay ise fırtına nedeniyle devrilen ağaçların mahalleye ulaşan yolu kapattığını, ayrıca elektriklerin de kesildiğini belirtti.

Yorumlar