Aktirex akciğer temizleyici kullanıcı yorumları

Aktirex sprey nedir, Axtirex spray kullanıcı yorumları çoğu kişi tarafından merak ediliyor. İşte Aktirex sprey hakkında detaylı bilgiler.

Google Haberlere Abone ol
Aktirex akciğer temizleyici kullanıcı yorumları

Aktirex akciğer temizleyici nedir, nasıl kullanılır, kullanıcı yorumları nelerdir? Aktirex akciğer temizleyici hakkında tüm merak edilenleri haberimizde derledik.

Aktirex akciğer temizleyici adı altında satılan sprey hakkında ihtiyacı olanlar araştırma içinde. Peki aktirex sprey nedir, ne için kullanılır, kullanıcı yorumları nelerdir? İşte aktirex akciğer temizleyici sprey hakkında merak edilenler...

Aktirex akciğer temizleyici nedir ve Aktirex kaciğer temizleyici Sprey Ne işe yarar?

Nefes almakta güçlük çeken kişilere daha rahat nefes almalarını vaadeden sprey aktirex akciğer temilzeyici, özellikle sigara içenlerin tercih etmesi gerektiği sloganı ile satılıyor. Peki gerçekten Aktirex akciğer temizleyici işe yarıyor mu?

Aktirex akciğer temizleyici ciğerleri temizlediğini ve yüzde 60 başarı sağladığını söylüyor. 20 yıllık sigara içen kişilerde bile ciğer temizliği sağladıklarını ve zararları en aza indirdiklerini iddia ediyorlar. İşte Aktirex akciğer temizleyici sprey satıcılarının vaad ettikleri iddialardan bazıları:

Balgam söker

Daha rahat nefes almayı sağlar

Akciğer tahribatını azaltır

Üst solunum yolu enfeksiyonunu iyileştirir

Peki gerçekten bu vaadedilen sonuçlar elde ediliyor mu? İşte Aktirex Akciğer Temizleyici kullanıcı yorumları:

90 TL'ye aldım ürünü şikayetleri gördüm internette bazı şikayetlerden olsa gerek yoruma bile kapalı bir iki bir şey sordum soruma cevap halen adres isim sipariş oluşumu falan diyor. Endişelendim yeteri kadar kaynak yok bilgi yok bol bol şikayet var.

 

Bu spreyi 3 gündür kullanıyorum. öksürüğümü arttırmaktan başka işe yaramadı tadı da kötü, ödediğim paraya üzüldüm. Bu mesajı da çok zor gönderebildim.

 

2 adet aktirex sprey siparişi verdim. Kargo ürünü getirdiğinde ürünün ne faturası ne sevk irsaliyesi yok. Fatura olmayınca Üretici firma olan Gülsa Kozmetik ve Gıda Ürünleri San. Tic. Ltd Şti. Araştırdığımda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, yapılan kontroller sonucunda kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten veya satan firmalar arasında olduğunu gördüm. Firma yetkililerine ulaşamadım. Ürünü kullanmadım İadesini istiyorum.

 

İki adet sipariş verdim fakat üretici firmanın "gülsa kozmatik ve gıda ürünleri san. Tic. Ltd. sti firması olduğunu görünce araştırdım şöyle bir haberle karşılaştım "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, yapılan kontroller sonucunda kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten veya satan firmaları açıkladı. Ve bu firma listenin en başında geliyor iade etmek istediğimde ise iade alamayacaklarını belirttiler. Zaten faturası da gelmedi. Ağızda garip beyaz yaralar oluşturuyor.

 

Aktirex Akciğer Temizleyici Sprey Satıcı Firma Hakkında

Aktirex Akciğer Temizleyici sprey satışını yapan firma GÜLSA KOZMATİK VE GIDA ÜRÜNLERİ SAN. Bu firma, 2014 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sahada yapılan araştırmalarda, insanların sağlığını tehlikeye atan ürün satan firmalar arasında yer alıyor. Detaylı Bilgi Burada verilmiştir.

Yorumlar

hsn pek bir işe yaradığını duymadımhttps://www.youtube.com/channel/UCk03p-pzEHVnZsaGSI397IA?view_as=subscriber
HSN FİLM&OYUNCULUK KURSU https://www.youtube.com/channel/UCk03p-pzEHVnZsaGSI397IA?view_as=subscriber