Akşener'i parlatan uydurma kulislere bir yalanlama daha

Meral Akşener'i parlatmaya yönelik bazı gazetelerde yer alan "uydurma kulis haberlere" bir yalanlama da Haşim Kılıç'tan geldi. Özellikle de "sol" medyada son günlerde yer alan bazı haberlerde Haşim Kılıç ve Ali Bardakoğlu'nun Meral Akşener ile hareket edeceğini iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Akşener'i parlatan uydurma kulislere bir yalanlama daha

Sonhaberler | Haber Merkezi 

MHP'den ihraç edildikten sonra özellikle Türkiye'deki "sol kesimin" umudu haline gelen Meral Akşener'i parlatmaya yönelik "uydurma kulisler"den biri daha yalanlandı. 'Uydurma kulis' haberlerinde Anayasa Mahkemesi Esik Başkanı Haşim Kılıç'ın Meral Akşener ile birlikte parti kurma çalışmaları içinde yer alacağı iddia edilmişti. 

Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Kılıç, Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacağına dönük söylentilere cevap verdi ve iddiaları yalanladı. 

Kılıç, Hürriyet'e yaptığı açıklamada “Şahsımın yeni kurulmakta olan bir parti ile görüşme halinde olduğunu ifade eden haberlerin gerçekle ilişkisi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Daha önce ise Akşener'in partisi için eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu'nun ismi geçmiş, Bardakoğlu yaptığı açıklamada söz konusu iddiaları yalanlamıştı. 

Yorumlar

adnan bu sahtekar yalancı medyaya fırsat verilmemeli