Akşener'den 'Külliye'ye giden CHP'li' iddiasına ilk yorum

Partisinin Meclis'te düzenlenen grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rahmi Turan tarafından köşe yazısında ortaya atılan "Külliye'ye giden CHP'li" iddiası hakkında ilk kez konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Akşener'den 'Külliye'ye giden CHP'li' iddiasına ilk yorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, gazeteci Talat Atilla'dan Rahmi Turan'a oradan da Türk kamuoyuna sunulan "Külliye'ye giden CHP'li" iddiası hakkında ilk kez yorum yaptı.

Son günlerde CHP'yi merkez alan bir tartışma yaşandığını kaydeden Akşener, ekranları BBG evine çevrildiğini söyleyerek, "Ayıp yahu. Mesela ben saraya kim gitti de santral bacalarına filtre takılmasını erteleyelim diyerek Erdoğan'ı ikna edeni merak ediyorum. Seçim döneminde bu sorunu çözeceğiz dediği halde saraya kim gitti de sayın Erdoğan EYT'lileri yalnız bıraktı merak ediyorum; Saraya kim gitti de 3600 ek göstergede memurlarımızı saray kim gitti de yüz üstü bıraktı merak ediyorum. " şerklinde tepki gösterdi.

Doymak bilmez heveslerin kirlettiği alanlardan birinin de siyaset olduğunu kaydeden Akşener, son günlerde CHP'yi merkez alan bir tartışmanın yaşandığını söyledi. Akşener, "Meğer yandaş medya CHP'yi ne kadar seviyormuş. Muhalefet partilerinin sağlığıyla zerre ilgilenmeyen yandaş medyanın tavrı ilgimi çekti. Gerçeklerin bir gün mutlaka gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu var. Kim kimin kaynağı, siyaset kurumunu kim kirletiyor öğreneceğiz." dedi.

Siyasetin milletin huzuru için yapıldığını ifade eden Meral Akşener, "İYİ Parti için bu yanıyla ilgilidir. Biz vatandaşın derdine sebep olanları. Vatandaşın sırtına yeni yükleri bindirenlerle ilgileniyoruz. Kimin kiminle görüştüğünü vatandaşa dokunuyorsa dikkat deriz. Bizim siyaset anlayışımızda ikbal hesaplarıyla dümen çevirmek yoktur. Madem Saray'a gidenleri konuşuyoruz, kim Saray'a gitti de Erdoğan'ı ikna etti de santral bacalarına filtre takılmasını engelledi onu merak ediyorum. Saray'a kim gitti de Sayın Erdoğan'ı elektiriğe, doğalgaza yüzde 70 zam yapmasına ikna etti onu merak ediyorum. Saray'a kim gitti de Sayın Erdoğan'ı Tank Palet Fabrikası'nı Katarlılara satmaya ikna etti onu merak ediyorum. Saray'a kim gitti de Sayın Erdoğan'ı teröristi devlet televizyonuna çıkarmayı ikna etti onu merak ediyorum." açıklamasında bulundu.

Yorumlar