Akit Gazetesi Ekrem İmamoğlu hakkında ne yazdı?

İBB Başkanı İmamoğlu, basın toplantısına davet ettiği gazetecinin sorusunu, gazetedeki bir haberi bahane ederek cevaplamadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın toplantısına davet ettiği halde Akit TV muhabirinin gayet haklı ve yerinde olan sorularını cevaplandırmadı. 

Akit TV muhabirinin, "Halk Ekmek büfelerinin önündeki kuyrukların ekmeği zamanında yetiştiremeyen belediye ekiplerinden kaynaklandığı iddiaları" ile "Toplu taşımalardaki yoğunlukuğun nedeni"ni sorduğu İmamoğlu, sorular sorulurken gergin bir tavır sergiledi.

Muhabirin sorularını bitirmesinde sonra, basın toplantısında davet ettiği masada mikrofonu olduğu halde Akit TV'nin muhabirinin sorusunu cevaplamayacağını söyledi. 

İmamoğlu, Akit gazetesinin bugünkü sayısında kendisine "Hayvan Ekrem" imasında bulunduğunu ileri sürerek cevap vermeyeceğini ileri sürdü. 

İşte İmamoğlu'nun sözünü ettiği haber:

Yorumlar

Necmettin İmamoğlu iplerdeki oyun cambazlara bile cambazlıkta kök söktürür sorulan soru işine gelmeyince daha önce Hayvanlarla alakalı bir soruya benzeterek cambazlık yaparak cevap vermekten kaçındı insanların Akıllarıyla dalga geçtiğini sanıyor zavallının tekisin İmamoğlu bunu bilesin
mehmet istanbul için güzel olacak diyenler,nasılsınız havanız suyunuz güzel olmuşmu daha iyi günlerdesiniz