Akılalmaz olay: Sevdiği kızı kaçırmaya çalışan kız birini vurdu

Konya'da iddiaya göre, cinsiyet değiştirmek isteyen kız, sevdiği kızı ailesinin evinden kaçırmaya çalışırken çıkan arbedede kızın kuzenini vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Akılalmaz olay: Sevdiği kızı kaçırmaya çalışan kız birini vurdu

Konya'nın Emirgazi ilçesinde cinsiyet değiştirmek için tedavi gördüğü iddia edilen 27 yaşındaki Özlem K., sevdiği İ.K. ismindeki kızı ailesinin evinden kaçırma girişiminde bulundu. Bu duruma engel olmak isteyen İ.K.'nin kuzeni Şenol K. Özlem K. tarafından karnından vurularak yaralandı. Aile üyeleri tarafından dövülen Özlem K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DAHA ÖNCE KAÇIRMIŞ

Konya'nın Yunak ilçesinde oturan Özlem K. iddialara göre, cinsiyet değiştirmek için tedavi görüyordu. Özlem K. İstanbul'da oturan sevdiği B.E. adlı kız sayesinde bir süre önce İ.K.'nin ailesiyle tanıştı. Bir süre sonra B.E. adlı kızla ayrılan Özlem K. daha sonra İ.K.'yi sevmeye başladı. Konya'nın Emirgazi ilçesinde oturan İ.K. daha sonra Özlem K., tarafından evinden kaçırıldı. Ailesinin peşine düştüğü İ.K., Beyşehir'de Özlem K. ile aynı evde bulundu. Aile kızlarını ikna ederek eve geri götürdü.

TEKRAR KAÇIRMAYA ÇALIŞTI

Kızlarını ikna ederek eve götüren aile kızlarını kaçıran Özlem K.'den şikayetçi oldu. Durumu öğrenen genç kız İ.K.'nin evini basarak yeniden kaçırma girişiminde bulundu. Aile bireylerinin engel olmaya çalıştığı Özlem K. başına silah dayayarak 'Kendimi vururum. İ.K.'yi bana vereceksiniz'' dedi.

KAN AKTI

Çıkan arbedede kuzeninin kaçırılmasına engel olmak isteyen Şenol K. Özlem K. tarafından vuruldu. Özlem K.'nin silahından çıkan 2 kurşunla karnına hedef alan Şenol K. hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar