Akıl almaz görüntüler, bu gidişle düğünler de yasaklanacak

Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere bütün devlet yetkilileri tarafından sık sık yapılan uyarılara rağmen vatandaş kurallara uymamakta ısrar ediyor. Esenler'de gelin alma töreni sokak düğününe dönüştü.

Akıl almaz görüntüler, bu gidişle düğünler de yasaklanacak - Sayfa 1

Esenler'de gelin alma sırasında getirilen müzisyenlerin çaldığı şarkılarla adeta sokak düğününe döndü. Sosyal mesafe kuralları hiçe sayılırken, özel hastanenin acil girişinin bulunduğu cadde de yaklaşık yarım saat araç trafiğine kapandı.

Akıl almaz görüntüler, bu gidişle düğünler de yasaklanacak - Sayfa 2

İstanbul Esenler'de Menderes Mahallesi'nde bulunan özel bir hastanenin acil servisinin bulunduğu sokakta oturan gelinin, damat ve yakınları tarafından evden alınması için hazırlık yapıldı.

Akıl almaz görüntüler, bu gidişle düğünler de yasaklanacak - Sayfa 3

Damat üç müzisyenden oluşan mini orkestrayı gelinin evinin önüne getirerek yakınları ile beklerken, kalabalık giderek arttı. Gelinin baba evinden alınması ile birlikte müzisyenler birbirinden hareketli parçaları çalmaya başladı.

Akıl almaz görüntüler, bu gidişle düğünler de yasaklanacak - Sayfa 4

Bazı gençler de yanlarında getirdikleri, düğünlerde kullanılan sis dumanları yaydı. Yakındaki özel hastanenin yatan hasta ve acil servis girişi yaklaşık yarım saat kapandı.