Akdeniz Belediye Başkan Vekili Kaymakam Pamuk'un ziyaretleri

MERSİN (AA) - Kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan merkez Akdeniz Belediye Başkan Vekili Kaymakam Muhittin Pamuk, mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.Akdeniz Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pamuk,...

Google Haberlere Abone ol
Akdeniz Belediye Başkan Vekili Kaymakam Pamuk'un ziyaretleri

MERSİN (AA) - Kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan merkez Akdeniz Belediye Başkan Vekili Kaymakam Muhittin Pamuk, mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Akdeniz Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pamuk, Camili Mahallesi'ni ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle meydanında bir kahvehanede esnafa, yapılacak hizmetler konusunda bilgi veren Pamuk, vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinledi.

Vatandaşlar, belediyenin bağ ve bahçe yollarındaki düzenlemeleri nedeniyle Pamuk'a teşekkür etti, asfalt ve kaldırım çalışmalarının başlatılması talebinde bulundu.

Akdeniz Belediye Başkan Vekili Kaymakam Pamuk, vatandaşların sorunlarını direkt kendilerinden dinlemek ve sorunları çözmek için mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Merkeze uzak mahalleler dahil, toplam 65 mahalleye hizmet verdikleri ifade eden Pamuk, çalışma anlayışlarının insan odaklı olduğunu kaydetti.

Pamuk, hizmetlerin, sorunlar dahilinde vatandaşlar ve muhtarlarla görüşülerek geliştiğini, çalışmaların aksamadan devam edeceğini bildirdi.


Yorumlar