Akbank çip para nasıl kullanılır?

Akbank çip para nasıl kullanılır, kazanılan chip paralar nerede ve nasıl kullanılır, kredi kart olmadan kullanılabilir mi?

Google Haberlere Abone ol
Akbank çip para nasıl kullanılır?

Akbank çip para nasıl kullanılır, çeşitli yollardan kazanılan chip paralar nerede ve nasıl kullanılır, kredi kart olmadan kullanılabilir mi?

Akbank üzerinden çeşitli yöntemlerle kazanılan çip paraların nasıl kullanılacağı banka müşterisi olanlar tarafından genellikle biliniyor; ancak banka müşterisi olmayanlar kazandıkları çip paraları nasıl kullanacağını bilemiyor. Peki, Akbank çip para nasıl kullanılır?

Akbank çip para kazanma yöntemleri birden fazla şekilde oluyor. Şimdilerde en fazla çip para kazanma yöntemi "Davet Et Kazan" yöntemidir.

Arkadaşını Akbank'a davet edenler çip para kazanıyor. Bu limit 1000 TL'ye kadar çıkabiliyor. 

Akbank tarafından sağlanan kodu davet edilen kişilere gönderenler, davetleri kabul edildiğinde otomatik olarak çip para kazanıyor. 

Aynı kodu birden fazla kişiye gönderebilirsiniz. Kabul edilen her davet sonrasında hesabınıza çip para yazıyor. 

Çip para kazananlar ise bunları kolaylıkla harcayabiliyor. 

DAVET ET KAZAN İLE KAZANILAN ÇİP PARALAR

Sana özel davet koduyla Akbanklı olanlar arasından kredi kartı harcaması yapan her kişi için 200 TL, FAV'lı olan her kişi için 100 TL chip-para.

Davet Et Kazan programında Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturduğumuz davet kodunu yakınlarıyla paylaşarak, tanıdıklarının bu davet koduyla Akbank Mobil’den Akbanklı olması sonrasında Akbank kredi kartından harcama yapan her yakını için 200 TL, ayrıca Akbank FAV’lı olan her yakını için 100 TL kazanabilir.

Akbanklılar oluşturdukları davet kodunu sınırsız sayıda, dilediği yakınıyla paylaşabiliyor; kodu kullanarak kampanya koşullarını yerine getiren yakınlarından kişi başı en fazla 300 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL'ye varan chip-para kazanabiliyor. Kodu paylaşan Akbanklı, kodu kullanarak Akbanklı olup kampanya koşullarını yerine getiren yakınlarından 1.000 TL kazandıktan sonra aynı kodla Akbanklı olup koşulları yerine getiren başka yakınlarından ödül elde edemiyor.

Davet kodunu alan kişinin, kodu ileten arkadaşına chip-para kazandırabilmesi için Akbank Mobil uygulamasını indirip uygulamanın içinden "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklayarak kimlik bilgilerini girdiği ekrandaki Davet Kodu kutucuğuna davet kodunu yazması ve sonrasında Müşteri İletişim Merkezimiz ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak veya süreci şubeden tamamlayarak Akbanklı olduktan sonra Akbank kredi kartından harcama yapması ve/veya Akbank FAV’lı olması gerekiyor.

ALIŞVERİŞLERDEN KAZANILAN ÇİP PARALAR

Davet Et Kazan yönteminin yanısıra yapılan alışverişlerden elde edilen çip paralar da rahatlıkla kullanılabiliyor. 

Bu çip paraları kullanmak için kredi kartınızla alışveriş yapmanız gerekiyor. Alışveriş yaparken zaten karşınıza "çip paranı kullan" şeklinde bir seçenek çıkacaktır. Çıkan seçenek üzerinden size verilen çip paraları rahatlıkla kullanabilirsiniz. 


 

Yorumlar