Akasya Durağı Tolga Öldü Mü? Arda Öziri neden öldü?

Akasya Durağı Tolga öldü mü, neden öldü soruları üzerinden uzun zaman geçmesine karşın hala merakla soruluyor. Tolga karakteriyle tanınan Arda Öziri daha sonra birçok dizide önemli rollerde oynamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Akasya Durağı Tolga Öldü Mü? Arda Öziri neden öldü

Akasya Durağı Tolga'nın akıbeti konusu son dönemlerde bir kez daha gündem oldu. Dizinin tekrarının yeniden yayınlanmasıyla Arda Öziri de yeniden gündem oldu. Akasya Durağı Tolga Öldü Mü? Arda Öziri neden öldü?

AKASYA DURAĞI TOLGA ÖLDÜ MÜ?

Arda Öziri, 14 Eylül 1978'de İzmir'de doğan bir Türk oyuncu ve müzisyendi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Öziri, aynı zamanda 'Anemi' adlı müzik grubunda vokalist olarak da yer almıştı.

Oyunculuk kariyerine birçok televizyon dizisi ve projede rol alarak devam etti. En bilinen rollerinden biri, 2016-2017 yılları arasında popüler tarihi dizi "Diriliş Ertuğrul"da Göktuğ karakterini canlandırmasıydı. Ayrıca "Aşkın Bedeli", "Son İstasyon", "Akasya Durağı" gibi dizilerde de önemli roller üstlenmiştir.

Ne yazık ki, Arda Öziri, 40 yaşında, bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Bu üzücü olay, arkadaşları, ailesi ve hayranları tarafından büyük üzüntüyle karşılanmıştır. Öziri'nin ölümü, özellikle "Diriliş Ertuğrul" dizisinin hayranları arasında derin bir etki yapmıştı.

Akasya Durağı Tolga Öldü Mü? Arda Öziri neden öldü?
Akasya Durağı Tolga Öldü Mü? Arda Öziri neden öldü?

 

 

Yorumlar