Akaryakıta nihayet indirim kararı

Dolardaki düşüşlere rağmen uzun süredir akaryakıt yapılan zamların geri alınmaması tepkiyle karşılanıyordu.

Google Haberlere Abone ol
Akaryakıta nihayet indirim kararı

Türkiye'de araç sahibi vatandaşlara sevindirci son dakika haberi Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından verildi. Benzin ve motorine indirim yapılacağı açıklandı.

Akaryakıta dünyada en çok para ödemek zorunda olan vatandaşa sevindirici bir son dakika haberi geldi. Son dakika olarak verilen habere göre benzin ve motorinin litre fiyatına indirim yapılacağı belirtildi. 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından verilen bilgiye göre benzin ve motoine getecek indirim pompa fiyatlarına yansıyacak.

EPGİS tarafından yapılan sosyal medya aracılığıyla yapılan açıklamada benzin ve motorinin yanında LPG fiyatlarına da indirim gerçekleştireceği öğrenildi. Söz konusu haberde motorine 25, benzine 27, LPG Otogaza ise 70 kuruş indirim uygulanacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), Twitter hesabında yapılan paylaşımda "Gün itibari ile son ÖTV ayarlamaları sonrasında akaryakıtta devletçe karşılanan ÖTV miktarları (krş/lt) Benzin: 27 Motorin: 25 LPG Otogaz: 70. Bu miktarlardaki ÖTV karşılanmaları bittikten sonra olası indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başlayacaktır." ifadelerine yer verildi

Yorumlar